Майже облисіла: екс-холостячка Злата Огнєвіч носила перуку після невдалих експериментів з волоссям (ФОТО)

Злата Огнєвіч ошелешила публіку відвертим зізнанням у тому, що вона ледве не облисіла. Співачка зізналась, що довгий час їй довелось носити перуку, аби не зганьбитись

Відома українська співачка, а також екс-холостячка завжди старається бути відвертою зі своїми шанувальниками. Так, нещодавно артистка вирішила розкрити ще одну таємницю зі свого життя, аби стати ближчою до прихильників. Огнєвіч зізналась: у минулому вона невдало пофарбувала волосся, і їй довелось дуже довгий час проходити у перуці.

Найвідданіші фанати пам’ятають: колись українська співачка була білявкою. На такий експеримент Злата Огнєвіч наважилась, аби кардинально змінити зовнішність й додати у свій образ родзинку. Втім, експеримент з фарбуванням у білявий колір не вдався – зовсім скоро співачка зіштовхнулась із проблемою випадіння волосся.

Злата Огнєвіч зізналась, що вона проходила зі світлим кольором волосся всього пів року. Після цього локони артистки почали дуже сильно ламатись і випадати. У період відновлення своєї густої та шикарної шевелюри Огнєвіч ходила у перуці. Співачка відверто зізналась, що система заміщення (так називається спеціальна зіркова перука) в неї давно.

Злата Огнєвіч зізналась, що довго носила перуку
Злата Огнєвіч зізналась, що довго носила перуку

Злата Огнєвіч розповіла, що багато артистів використовують штучну зачіску в період активних концертів та виступів. Аби не псувати власні локони частим випрямленням, розчісуванням та іншими маніпуляціями, до яких вдаються зірки під час гастролей, вони носять перуку. Таким чином під час виступів знаменитості мають різноманітні цікаві образи і не псують власне волосся.

Проте, Огнєвіч така система заміщення знадобилась не тільки під час концертів. Артистка зізналась, що після фатальної помилки з фарбуванням їй довелось цілих півтора року відрощувати власне здорове волосся. У цей період вона мусила носити перуку, аби не “світити” зламані локони. Після такого досвіду Златі Огнєвіч більше не хочеться експериментувати з шевелюрою.

Більше ніколи не буду білявкою і не вбиватиму свого волосся. Я обіцяю шанувальникам і собі

– пообіцяла співачка.

Колір перуки майже не відрізняється від натурального кольору волосся Злати Огнєвіч. Свої локони у співачки темніші, ніж світла система заміщення з азійського волосся.

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.