Вагітна Надя Дорофєєва засвітилася на фото Монатіка, яке стало сюрпризом для Дантеса: “Наді дуже пасує”

Дорофєєва і Володимир Дантес оголосили про своє розлучення навесні, втім шанувальники зіркової пари досі сподіваються на їхнє возз'єднання. Монатік здивував знімком Наді

Надя Дорофєєва і Вова Дантес довгий час жили разом. Шанувальники просто обожнювали зіркову пару, бажали їм щастя і з нетерпінням чекали, коли в подружжя з’явиться первісток. Публіці здавалось, що в українському шоубізнесі важко знайти пару, стосунки якої були б міцнішими за взаємини Дорофєєвої і Дантеса.

Володимира Дантеса та Надю Дорофєєву вважали однією з найміцніших пар українського шоубізнесу
Володимира Дантеса та Надю Дорофєєву вважали однією з найміцніших пар українського шоубізнесу

Втім, навесні цього року знамените подружжя сильно здивувало та засмутило своїх фанатів. Музиканти оголосили, що вони вирішили розлучитись. Пізніше Надя Дорофєєва зізналась, що зустрічається з Михайлом Кацуріним, найкращим другом колишнього подружжя, а Вова Дантес заявив, що крутить роман з Дашою Кацуріною.

Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною
Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною

Проте, коли пара ще була разом, шанувальники постійно мріяли про поповнення у зірковій родині. Іноді навіть здавалось, що фанати Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса більше за них самих хотіли, аби в подружжя народився первісток. Такі фанатські бажання призводили до того, що на фан-акаунтах Дорофєєвої постійно з’являлись фотографії вагітної співачки.

Такі знімки були зроблені за допомогою фотошопу. Надя Дорофєєва “позувала” з різних ракурсів, а поруч із нею іноді з’являвся її колишній чоловік Дантес. Хоча зіркова пара лише усміхалась подібним публікаціям, Дмитро Монатік вирішив поставитись до знімку з гумором та деякою серйозністю. Артист привітав свого товариша Вову Дантеса з його днем народження і заявив, що хороших людей повинно бути багато. Саме тому Монатік прикріпив “мотивуючу” фотографію вагітної Наді Дорофєєвої.

Дмитро Монатік з гумором привітав Вову Дантеса з його днем народження
Дмитро Монатік з гумором привітав Вову Дантеса з його днем народження

Хочеться мчатись на зустріч пригодам! Саме так ми і робимо кожного разу, коли зустрічаємось у вільний час. Любимо вашу сім’ю всією нашою сім’єю, ну і бажаємо вам поповнення, адже хороших людей точно повинно бути більше

– прокоментував Дмитро Монатік.

Артист зазначив, що цю фотографію він взяв з акаунтів, присвячених творчості Наді Дорофєєвої, втім, за зізнанням співака, він прикріпив її у якості “мотивашки” – аби надихнути зіркове подружжя на важливий крок.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.