Не білявка: як виглядала Лобода до своєї популярності – співачка показала архівне фото з дочкою

Відома українська співачка Світлана Лобода показала фото до популярності. Виявилося, що ідеальний блонд – не натуральний колір волосся зірки.

Світлана Лобода є яскравою представницею шоу-бізнесу, на її концертах збираються цілі стадіони, вона постійно розвивається як творча одиниця та не забуває про свідому громадянську позицію. Після повномасштабного російського вторгнення співачка терміново виїхала з росії, де жила і працювала останні декілька років та заявила про підтримку України, зараз вона збирає на благодійних концертах кошти на відстроювання рідного міста, яке пережило окупацію.

Майбутня зірка народилася в місті Ірпінь Київської області. З дитинства вона ходила в музичну школу, брала участь багатьох музичних колективах, але кар’єра Світлани Лободи як співачки пішла вгору після її недовгої участі в групі “ВІА Гра”. Разом з продюсером Нателлою Крапівіною Лобода досягла небувалого успіху на сцені пострадянських країн. Зірка завжди вигідно виділялася серед конкуренток своєю стрункою фігурою, яскравими рисами обличчя та ідеальним блондом, але імідж артистки мінявся з роками.

Як виглядала Лобода до своєї популярності – не натуральна білявка

Був період, коли Світлана мала руде і русяве волосся. В Мережі знайшлося архівне фото знаменитості з її старшою донькою Євангеліною. У співачки видно, як відросли темні корені, а по довжині волосся світле.

Як виглядала Лобода до своєї популярності – не натуральна білявка

Нагадаємо, Лобода виховує двох доньок. Крім Євангеліни у неї є молодша спадкоємиця Тільда, але хто її батько – співачка приховує. Довгий час підозрювали, що ним може бути соліст рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн, однак чутки не підтвердилися. Батька молодшої дитини зірка продовжує тримати в секреті, а старшу вона народила у відносинах з танцюристом свого балету Андрієм Царем. Пара розійшлася, коли Єва була маленька.