Екстремально короткі сукні і приголомшливі декольте: найкращі образи Кароль, Каменських та інших зірок (ФОТО)

Українські знамениті жінки завжди вміли зачарувати публіку своїми нарядами. Ми підготували підбірку найбільш епатажних та сміливих образів, які вдало підкреслюють фігуру зірок

Український шоу-бізнес сповнений талановитими зірками, які завжди вміють підбадьорити, а також надихнути неймовірними нарядами. Наші красуні вкотре доводять загальновідомий факт: в Україні живуть найпривабливіші жінки. Ми підготували підбірку найкращих зіркових образів з нестандартними стильовими рішеннями.

Леся Нікітюк

Українська телеведуча стала популярною завдяки відмінному почуттю гумору й чарівній усмішці. Втім, якщо раніше українці бачили в Нікітюк виключно кумедну дівчину, сьогодні Леся Іванівна довела, що вона нічим не гірша за голлівудських зірок.

Леся Нікітюк зачарувала квітастою сукнею
Леся Нікітюк зачарувала квітастою сукнею

Знаменитість вирішила показати шанувальникам, у якій сукні прийшла випити горнятко кави. Варто зазначити, що Леся Нікітюк вибрала ідеальну довжину, яка вдало підкреслює переваги її фігури. Квітастий принт сукні ідеально описує характер зірки.

Настя Каменських

Відома співачка є володаркою “пишної” фігури. Настя Каменських ніколи не була занадто схудлою та завжди вміла підкреслити свої неймовірні форми. Срібляста сукня зробила вдалий акцент на витонченому силуеті співачки, втім залишила в образі Каменських загадку.

Настя Каменських в симпатичній сріблявій сукні
Настя Каменських в симпатичній сріблявій сукні

Співачка зуміла поєднати два протилежні поняття – стриманість та екстравагантну привабливість.

Тіна Кароль

Українська співачка та тренерка вокального змагання “Голос країни” у багатьох асоціюється з жіночністю та витонченістю. Саме ці риси Тіна Кароль завжди намагається підкреслити у своїх нарядах. Окрім елегантної поведінки, співачка може похвалитись ідеальними параметрами.

Тіна Кароль вдало підкреслила свої параметри рожевою короткою сукнею
Тіна Кароль вдало підкреслила свої параметри рожевою короткою сукнею

Коротка рожева сукня зробила ідеальний акцент на фігурі Тіни Кароль.

Оля Полякова

43-річна співачка зовсім не виглядає на свій вік та стовідсотково не відчуває себе на власні роки. Таку думку викликають шикарні образи Олі Полякової, в яких вона демонструє ідеальні довгі ноги та модельні параметри фігури.

Оля Полякова схожа на принцесу в білій сукні з пишнею спідницею
Оля Полякова схожа на принцесу в білій сукні з пишнею спідницею

Українська співачка у багатьох асоціюється з Барбі, а в цій білій мікросукні Полякова ще більше схожа на нереальну ляльку. Варто зазначити, що пишна спідниця та обрана довжина безперечно пасують зірці.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.