Мама Вєрки Сердючки без гриму: Андрій Данилко показав свою сценічну маму у звичайному житті

Фанатів Вєрки Сердючки давно цікавить, як її сценічна мама виглядає у звичайному житті. Андрій Данилко нарешті показав свою колегу без гриму.

Андрій Данилко та Інна Білоконь познайомилися студентами, коли вчилися в Полтавському училищі, з тих пір вони дружать і працюють разом, а їх дует виявився настільки успішним і органічним, що публіка їх обожнює і навіть підозрює у романі. Але ці підозри не мають сенсу, оскільки Інна Білоконь офіційно заміжня за своїм чоловіком Олегом, з яким знайомий і Данилко. Коханий зірки просто не любить зайву увагу до себе, тому на публічних заходах Інна з’являється тільки у супроводі Андрія, що прихильники іноді інтерпретують не так, як це є справді.

Крім того, чи зустрічаються Інна Білоконь і Андрій Данилко таємно, фанатів також цікавить, як виглядає мама Сердючки без гриму. Подивитися на неї можна у привітальній публікації актриси з днем народження. На офіційній сторінці Вєрки Сердючки в Instagram з’явилися два цікавих фото іменинниці – одне у звичному образі мами, а на іншому постала зовсім інша жінка, молода, вродлива і з чарівною посмішкою, так Інна Білоконь виглядає у звичайному житті.

Андрій Данилко показав сценічну маму Сердючки без гриму
Андрій Данилко показав сценічну маму Сердючки без гриму

Вчора Наша Мименинниця Відсвяткувала Свій День Народження!!! Любимо, цілуємо, обожнюємо!

– привітали Інну члени колективу Сердючки.

У коментарях користувачі Мережі приєдналися до привітань, а також відмітили, як неймовірно мама Вєрки Сердючки виглядає без гриму:

  • “Дуже гарна!”;
  • “Красуня”;
  • “Дуже молодо виглядає”;
  • “Ніколи не бачила її без гриму, вона така молода, Капець!”;
  • “Яка красуня ховається за цією милою бабусею”;
  • “Ого вона красотка!!!”.

За інформацією у Вікіпедії, Інні Білоконь виповнилося 53 роки, вона справді виглядає дуже молодо і зовсім не на свій вік.