Тіна Кароль вперше після втрати чоловіка показала, з ким живе в їхньому маєтку і зізналась в почуттях

Тіна Кароль стала вдовою ще а 2013 році. З того часу співачка так і не вийшла заміж і навіть не знайшла нового партнера по життю. Однак виявилось, співачка проживає не одна і мова йде не про її сина Веніаміна.

Відома українська співачка Тіна Кароль в 2008 році стала законною дружиною та мамою. Жінка вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра та народила синочка Веніаміна. Тіна та Євген планували довге життя разом та почали будувати великий будинок в селищі Зазим’є. Однак закінчувати будівництво довелось самій Тіні, адже у 2013 році її чоловік помер від важкої онкологічної хвороби.

З моменту смерті чоловіка Тіни Кароль жінка стала єдиною власницею в їхньому домі.Співачка навіть залишила кабінет свого чоловіка в будинку недоторканим: з його речами та фото.

Як виглядає будинок Тіни Кароль

У великому 3-поверховому будинку Тіна Кароль живе одна, лиш інколи до неї приїжджає на канікули її син Веніамін, який навчається в Лондоні. Однак нещодавно зірка зізналася, що тепер живе не одна. Тіна завела собі маленьку, пухнасту улюбленицю – кішку, яку назвала Джавеліною.

Фото з домашньою улюбленицею співачка опублікувала на своєму Телеграм-каналі. На знімку Тіна Кароль лежала на землі, в саду біля свого будинку і ніжно обіймала кішечку. Раніше співачка розповідала, що знайшла пухнасту улюбленицю на вулиці. Спочатку Кароль називала тваринку Котя, а пізніше придумала їй іншу кличку – Джавеліна.

Тіна Кароль вперше після втрати чоловіка показала, з ким живе в їхньому маєтку і зізналась в почуттях

Нагадаємо, після смерті чоловіка Тіна Кароль так і не знайшла собі іншого чоловіка. Жінка зізнається, що досі не може відпустити біль втрати і почати стосунки з іншим.

Цікаво, що співачці довгий час приписували стосунки з молдавським виконавцем, красунчиком Даном Баланом. Це і не дивно, адже вони постійно фліртували один з одним в ефірі проекту “Голос країни”. Однак після закінчення шоу продюсер “Голосу” зізнався, що кохання Дана Балана і Тіни Кароль було лиш постановою для підвищення рейтингів шоу і ніяких стосунків між ними не було.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.