“Ви не уявляєте”: дружина Віктора Павліка вперше розповіла про брата й зізналась, як він допомагав усе життя

Катерина Репяхова піддалась спогадам і розповіла прихильникам про рідного брата, який так багато для неї значить. Крім того, дружина українського співака зізналась про те, в яких стосунках перебуває зі своєю сім'єю

Якщо декілька років тому Катерина Репяхова була відома лише як дружина Віктора Павліка, то сьогодні дівчина заробила зовсім іншу славу. Репяхова стала популярною блогеркою, а на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм постійно розповідає про подробиці з особистого та сімейного життя. Втім, якби багато Катерина не розповідала про своє життя, виявилось, що прихильники майже нічого не знають про її рідних братів, сестер та племінниць.

Катерина Репяхова розповіла детальніше про найрідніших людей

Нещодавно дружина українського співака оголосила, що відправляється у місячну відпустку, яка почалась з візиту до рідних. Катерина Репяхова прилетіла до сестри, яка давно живе в Ізраїлі. З цієї нагоди на блогерку “посипалось” чимало запитань про її рідних. Користуючись нагодою, Катерина Репяхова просвітила своїх фанатів і детально розповіла про близьких їй людей.

Катерина Репяхова розповіла про свого брата
Катерина Репяхова розповіла про свого брата

Один із підписників запитав у зірки, хто така Ліза, яку Катерина Репяхова згадала напередодні. Дружина Віктора Павліка зізналась, що Ліза – це її найперша племінниця. Репяхова розповіла, що дуже любить дівчинку, а змиритись з її переїздом до Ізраїлю Катерині було дуже важко.

Крім того, Репяхова показала знімки рідних брата та сестри, про яких раніше дуже мало розповідала в особистому блозі. Багато підписників навіть не знали про те, що у Катерини є рідні брати та сестри. Проте, Репяхова зізналась: окрім того, що у неї є рідні брат та сестра, вона з ними перебуває в пречудових стосунках.

Катерина Репяхова зі своїми рідними братом і сестрою
Катерина Репяхова зі своїми рідними братом і сестрою

Дружина Віктора Павліка про рідного брата

Якщо сестра Катерини Репяхової вже давно живе в Ізраїлі, то брат зі своєю сім’єю мешкає в Україні. Саме тому, за зізнанням дружини Віктора Павліка, вони з ним дуже близькі, адже він завжди готовий допомогти своїй сестрі. Репяхова також додала, що старший брат завжди поруч із нею.

Катерина Репяхова показала милі архівні знімки зі свого дитинства, на яких зображена з рідним братом
Катерина Репяхова показала милі архівні знімки зі свого дитинства, на яких зображена з рідним братом

Ви не уявляєте, що для мене значив брат в дитинстві. Дуже круто мати захисника

– зізналась Катерина Репяхова.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".