Як виглядає реальна мама Андрія Данилка — відрізняється від героїні Інни Білоконь

Андрій Данилко заробив собі шалену популярність в образі Вєрки Сердючки, яка виступає в дуеті зі сценічною мамою Інною Адольфівною. А як виглядає реальна мама артиста?

“Мамою” Андрія Данилка вважається його сценічна партнерка Інна Білоконь, яка грає роль мами Вєрки Сердючки. Насправді ж акторка не має нічого спільного з реальною матір’ю співака.

Як виглядає реальна мама Андрія Данилка
Як виглядає реальна мама Андрія Данилка

Як виглядає реальна мама Андрія Данилка

Андрій Данилко родом з Полтави. Він народився у звичайній середньостатистичній сім’ї, мама Світлана Іванівна працювала маляром, а тато був шофером. Чоловік постійно пропадав на роботі та любив прикластися до чарки. Як зізнавався Данилко в інтерв’ю, батько був хорошою людиною, поки на випивав:

“Міг висаджувати війна, бійки влаштовував. Я бігав з табуреткою, викликав міліцію, це у нас було в порядку речей”, – згадував Андрій.

Андрій Данилко в дитинстві з мамою
Андрій Данилко в дитинстві з мамою

Коли майбутній зірці було 10 років, тато помер і мама залишилася однією годівницею в родині з двома дітьми. Щоб хоча б якось їх забезпечити, Світлана Іванівна брала по кілька змін на заводі. Вже здобувши статус і популярність, Данилко пропонував мамі переїхати в столицю, але жінці було більше до душі звичайне тихе сільське життя в скромному будинку, який аж ніяк не схожий на зіркові хороми.

Як виглядає реальна мама Андрія Данилка
Як виглядає реальна мама Андрія Данилка

Артист доволі непублічна людина поза сценою, тому про свою родину він також розповідає нечасто. Так само з великою затримкою публіці стало відомо, що у Андрія Данилка померла мама на 83-му році життя. Ця сумна подія примирила співака зі старшою сестрою Галиною, з якою він мав дуже натягнуті стосунки після того, як родичка звинуватила зіркового брата в тому, що він викрав свого племінника, тобто її сина.

Детальніше про втрату Вєрки Сердючки дізнавайтеся в наступному відео на нашому YouTube-каналі:

Схожі статті

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.