В прозорій блузі і трендових шкіряних легінсах: мережа захоплюється красою дружини Олега Винника Таюне

Таємна дружина Олега Винника Таюне, яка офіційно відома як бек-вокалістка повелителя вовчиць, захопила мережу своєю красою в стильному молодіжному образі.

Олег Винник з моменту появи на українській естраді став чи не найбажанішим чоловіком для українок. Його світлі локони та блакитні очі в комплексі з романтичним репертуаром просто не могли не підкорити жіночі серця. Армію вовчиць Винника нескінченно цікавлять подробиці особистого життя кумира – чи він одружений, чи має дітей. Офіційно співак ніколи не підтверджував інформацію про свій сімейний статус, але в пресі неодноразово з’являлися статті з викриттям виконавця хіта “Ніно”, які називали його дружиною бек-вокалістку Таїсію Сватко, більш відому широкій публіці як Таюне.

Где скрывается Олег Винник и его жена Таюне
Дружина Винника Таюне в образі з легінсами викликала бурхливу реакцію

Подейкують, що доля звела їх разом на навчанні в училищі культури. Молоді люди стали зустрічатися, а згодом скріпили своє кохання штампом у паспорті.

Вже здобувши популярність, Винник і Таюне вирішили приховати від широкого загалу цей факт, проте фанати чи не під кожним фото Таїсії Сватко звертаються до неї, як до дружини повелителя вовчиць. Втім, вже давно зірки не викладали нових публікацій в соцмережах. Коли в Україні почалася велика війна, вони обидва зникли з інфопростору та викликали безліч чуток щодо свого місцезнаходження. З часом з’ясувалося, що Винник виїхав до Німеччини через проблеми зі здоров’ям. Не виключено, що там з ним знаходиться і Таюне.

Сумуючи за кумирами, фанати в соцмережах створюють фан-сторінки знаменитостей та викладають архівні фото і відео. Днями користувачів Інстаграму підкорив образ дружини Олена Винника на одному з минулих концертів — бек-вокалістка постала у блузі з прозорими вставками, трендових шкіряних легінсах і босоніжках на високих підборах.

Таюне в образі з легінсами викликала бурхливу реакцію
Дружина Винника Таюне в образі з легінсами викликала бурхливу реакцію

У зірки стильна стрижка боб-каре, яка їй дуже пасує, актуальний макіяж і яскравий червоний манікюр.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.