Ніжки стрункіші, ніж в Інни Білоконь: Андрій Данилко похизувався своїми формами в образі Вєрки Сердючки

Андрій Данилко анонсував майбутній тур Польщею цікавою фотографією зі своєю колегою Інною Білоконь. Шанувальники зазначили, що у Вєрки Сердючки "шикарні ніжки"

Нині Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки, а також його “мама” Інна Білоконь, вирушили в європейський тур з концертами. Артисти активно виступають та діляться найцікавішими деталями на особистих сторінках у соціальній мережі Інстаграм. Так, нещодавно Андрій Данилко опублікував фотографію, яка викликала чимало компліментів.

На новій публікації Вєрка Сердючка та її мама повстали у сценічних образах і повідомили, що зовсім скоро виступлять в декількох польських містах. Так, з інформації на офіційній сторінці Андрія Данилка, відомо, що 17 жовтня відомий дует виступав у Кракові, завтра, 19 жовтня, виступатиме у Гданську, а 21 жовтня порадує глядачів концертом у Варшаві.

Андрій Данилко опублікував кумедну фотографію, на якій позує разом зі своєю колегою Інною Білоконь на фоні анонсу туру Польщею
Андрій Данилко опублікував кумедну фотографію, на якій позує разом зі своєю колегою Інною Білоконь на фоні анонсу туру Польщею

На фотографії зірки одягнуті у сценічні костюми синього кольору. На голові Андрія Данилка традиційно “горить” зірка, а його “мама” Інна Білоконь носить вже звичну для себе хустинку та окуляри. Зазначимо, що і Данилко, і Білоконь для фотосесії одягли білі колготки та костюми синього кольору. На фотографії видно, що “дочка” має куди стрункіші ноги.

Під новою публікацією Вєрки Сердючки шанувальники та друзі Андрія Данилка поспішили поділитись кумедними коментарями та компліментами зірковому дуету. Так, підписники зазначили, що артист має шикарні форми та поставили чимало запитань стосовно того, де далі виступатимуть Вєрка Сердючка та її мама.

  • “А ніжки у нашої Вєрки красиві!!”;
  • “Вау, які ніжки! А костюмчики…”;
  • “Дякую за концерт у Кракові! Ви – найкращі!”;
  • “Той момент, коли у нього ноги стрункіші, ніж у неї… Жартую!!”;
  • “Вже чекаю на концерт! Буде дуже гаряче…”;
Один із коментарів про ніжки Вєрки Сердючки
Один із коментарів про ніжки Вєрки Сердючки

Більш того, у коментарях під опублікованою фотографією одна з шанувальників Андрія Данилка зазначила, що в “Міхалича ніжки – шик”. Варто зазначити, що в коментарях підписники приділили окрему увагу фігурі Вєрки Сердючки.

У коментарях під новою публікацією Андрій Данилко та Інна Білоконь викликали справжній резонанс серед підписників
У коментарях під новою публікацією Андрій Данилко та Інна Білоконь викликали справжній резонанс серед підписників

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.