Тіна Кароль у блискучій сукні показала, заради чого так старанно худла: талію можна обхопити руками

Відома українська співачка Тіна Кароль вражає не лише своїми вокальними даними, але і шикарною фігурою. Артистка похизувалась формами після екстремального схуднення

Нещодавно Тіна Кароль відвідала американське місто Нью-Йорк із концертом. Для свого виступу українська співачка вирішила обрати шикарний вечірній образ у кольорах державного прапора. На сцену Тіна Кароль вийшла в елегантній сукні, блискітки якої переливались жовто-блакитними кольорами.

Втім, публіку вразив не лише вибір вечірньої сукні, але й фігура Тіни Кароль. Прихильники сфотографували співачку в блискучому образі, а незабаром кадри з’явились на фанатських сторінках Тіни в соціальній мережі Інстаграм. Обличчя співачки сяяло усмішкою, а її форми в обтислій сукні захопили погляд та викликали фурор.

Тіна Кароль вразила публіку неймовірним вечірнім вбранням
Тіна Кароль вразила публіку неймовірним вечірнім вбранням

Окрім того, шанувальники відмітили й зачіску артистки. Густе біляве волосся Тіна Кароль вирішила підкрутити в елегантні локони, які обережно спадали на тендітні плечі співачки. Макіяж додав образу ніжності та витонченості. Українська співачка вирішила не робити вечірній макіяж з акцентом на очах чи губах – зірка підкреслила природну красу та витончені риси обличчя й зупинилась на так званому нюдовому макіяжі.

У Нью-Йорку Тіна Кароль зустрілась з постійним представником України в Організації Об’єднаних Націй. Дипломат Сергій Кислиця також відвідав захід у США, а тому співачка Тіна Кароль зробила фотографію разом з постпредом України в ООН.

Тіна Кароль та Сергій Кислиця зустрілись в Нью-Йорку та зробили спільну фотографію
Тіна Кароль та Сергій Кислиця зустрілись в Нью-Йорку та зробили спільну фотографію

Секрет схуднення Тіни Кароль

Нагадаємо, що українська співачка не тримає в секреті того, як вона схудла. Раніше артистка розповідала, як їй вдалось втратити вагу та підтримувати свою фігуру в шикарному стані. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Тіна Кароль поділилась таємницею свого схуднення.

Тіна Кароль сильно не обмежувала себе в харчуванні, проте обрала доволі нестандартну дієту для схуднення. Співачка дотримувалась правила “клин – клином”. Артистка заявила, що, якщо ви хочете позбутись жиру, треба їсти жири. До раціону зірки входить масло, сир, сосиски й свиняче сало. Основний секрет схуднення – повна відмова від вуглеводів. Дієта, якої дотримується співачка, має назву “кетоз”.

Популярне

Схожі статті

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.