Колишня дружина Потапа Ірина Горова вразила обвислими боками та широкими стегнами: вже майже як Каменських

Ірина Горова, яка завжди відрізнялася тендітністю та тонкою талією, вразила публіку своїми реальними формами. Жінка за останні місяці погладшала, але вже працює над усуненням набраної ваги.

Ірина Горова – відома українська бізнес-леді, продюсерка, співзасновниця продюсерського центру MOZGI GROUP. Відома Ірина ще й тим, що являється колишньою дружиною відомого українського виконавця Потапа. У шлюбі з репером Горова була 15 років та має від нього сина.

Варто відзначити, що навіть після розлучення, Потап та Ірина Горова продовжують разом вести бізнес, мова йде про продюсерський центр. Жінка, не дивлячись на образу на екс-чоловіка, змогла знайти в собі сили, щоб далі спілкуватися з ним на тему роботи. До слова, саме Потап став ініціатором розлучення, адже знайшов для себе новву кохану – Настю Каменських, з якою згодом одружився.

Як виглядає колишня дружина Потапа

Варто відзначити, що Ірина Горова та Настя Каменських не мають зовсім нічого спільного у зовнішності. Відрізняються вони й типами фігур. Якщо Каменських має пишні форми та досить широку талію, то Горова завжди була тендітною та худорлявою.

Однак нещодавно Ірина Горова вразила своїм перевтіленням. Жінка за останні місяці помітно набрала у вазі, у неї з’явився животик, а стегна стали більш широкі.

Однак Ірина вже бореться із зайвою вагою. В своєму Інстаграм-блозі Горова показала фото зі спортзалу. На знімку колишня дружина Потапа позувала в облягаючих чоних лосинах, футболці та рожевих кросівках. Також Ірина вказала, що тренується з персональним тренером, а отже зовсім скоро повернеться у свою звичну вагу.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова вразила обвислими боками та широкими стегнами

Нагадаємо, Ірина Горова та Потап одружилися в 1999 році. Тоді Олексію Потапенко було 19 років і він був ще нікому не відомим співаком-початківцем. А Горовій на той момент було 22 роки та вона вже мала донечку від попереднього шлюбу. Саме в шлюбі з Горовою Потап став відомим і це трапилось не без допомоги Ірини.

Зараз Олексій Потапенко в інтерв’ю зізнається, що був не найкращим чоловіком, адже, коли відчув смак слави, то почав собі дозволяти алкоголь, заборонені речовини та навіть інших жінок. Однак Горова довго це терпіла. В 2014 році подружжя розлучилось і хоч ні Ірина, ні Потап не називають офіційних причин, однак очевидно, що причиною розбрату стала інша жінка, а саме Настя Каменських.