Як виглядають всі чоловіки Тіни Кароль та чим вони займаються: від співака-початківця до відомого олігарха

Тіна Кароль змогла досягти неймовірних висот в шоу-бізнесі, ставши однією з найзатребуваніших українських співачок. Однак простого жіночого щастя Тіна так і не має.

Тіна Кароль – відома українська співачка, яка дуже ретельно приховує своє особисте життя. Публіка знає, що артистка втратила чоловіка у 2013 році, а після того так і не завела стосунки з жодним із чоловіків. Чи так це насправді, чи Тіна просто гарно приховує своє особисте життя? В цьому матеріалі ми вирішили розповісти про всіх чоловіків артистки, яких насправді було не мало.

Дмитро Тубольцев

Всі чоловіки Тіни Кароль: Дмитро Тубольцев
Всі чоловіки Тіни Кароль: Дмитро Тубольцев

Першим коханням Тіни Кароль став режисер та актор Дмитро Тубольцев. 18-річна Тіна познайомилась із 24-річним Дмитром, коли вона ще будучи студенткою виконувала роль Маргарет в мюзиклі “Екватор”, а Дмитро був там режисером.

Їхнє кохання дуже стрімко розвивалось, однак одного разу Тіна застукала коханого в обіймах іншої. Відомо, що з того часу Тіна та Дмитро зовсім не спілкуються і розірвали будь-які зв’язки.

Кирило Туриченко

Всі чоловіки Тіни Кароль: Кирило Туриченко
Всі чоловіки Тіни Кароль: Кирило Туриченко

З Кирилом Туриченко Тіна Кароль зустрічалась з 2006 по 2007 рік. На той момент Тіна вже була відомою співачкою, а Кирило лише починав свій творчий шлях. До слова, пізніше хлопець став учасником російського гурту “Іванушки”.

Тіна про свого колишнього не розповідала в жодному із інтерв’ю, а ось Кирило неодноразово розповідав про стосунки з відомою співачкою. За словами співака, він дуже кохав Тіну і хотів на ній одружитися, однак в якийсь момент він помітив, що вона почалася віддалятися від нього. Пізніше Тіна сказала хлопцю, що хоче з ним розлучитись. Виявилось, що у Кароль з’явився інший чоловік, за якого згодом вона вийшла заміж.

Євген Огір

Тіна Кароль та Євген Огір - історія кохання
Всі чоловіки Тіни Кароль: Євген Огір

Євген Огір – перший і єдиний законий чоловік Тіни Кароль, який ще й являвся її продюсером. Одружилися вони в 2008 році, коли Кароль вже була вагітною. Через декілька місяців після заключення шлюбу народився хлопчик Веніамін. Однак подружнє життя було щасливим недовго. Через декілька років чоловік захворів на онкологію і у 2013 році помер.

Після смерті Євгена Огіра Тіна Кароль довго не могла забути чоловіка та завести нові стосунки. Вже пройшо 9 років, а жінка досі не оголошувала про нові стосунки, хоча в Мережі час від часу з’являються чутки про можливі романи Кароль з відомими чоловіками.

Ігор Коломойський

Всі чоловіки Тіни Кароль: Ігор Коломойський
Всі чоловіки Тіни Кароль: Ігор Коломойський

Деякий час мережею ходили чутки, що Тіна Кароль крутить роман з відомим українським Олігархом Ігорем Коломойським. Про це проговорилась танцівниця з балету Кароль. Цікаво, що останні роки Тіна Кароль активно працює на телеканала “1+1”, яким володіє Коломойським. На цьому телеканалі Тіна з’являється в рази частіше ніж на інших. Саме тому можна припустити, що слова танцівниці можуть бути правдою. Звісно, сама Тіна ніяк не коментує ці чутки.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!