Справжній козак: син Тіни Кароль в шароварах і вишиванці виконав гопак – мама буде пишатися (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль може пишатися талантами свого сина Веніаміна Огіра, який за кордоном прославляє рідну українську культуру.

Тіна Кароль стала мамою, коли вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра у 2008 році. У пари з’явився син Веніамін, який зробив їх найщасливішими, але вже в 4 роки хлопчик втратив батька — у 2013 році Євген помер від онкологічного захворювання. Це був дуже важкий період в житті артистки, але у неї не було варіантів здатися, оскільки на ній була відповідальність за сина.

Вениамин Огир - сын Тины Кароль
Син Тіни Кароль в шароварах і вишиванці виконав гопак

Співачка прийняла рішення віддати Веніаміна в одну з престижних навчальних шкіл Лондону з вартістю навчання близько мільйона гривень на рік, щоб дати йому гарну освіту і захистити від підвищеної уваги до нього як до сина відомої зірки. Хлопчик вже перейшов у старші класи, закінчивши навчальні на відмінно. Всі екзамени по французькій, англійській мові, географії, математиці, біології, хімії, історії, фізиці та фізкультурі у Веніаміна — А. Якщо переводити на звичну систему оцінювання, яка діє в Україні, то це 12 балів.

Син Тіни Кароль у Великобританії живе в українській родині і вчить українську культуру. Хлопець відвідує клуб, в якому танцює гопак і співає українські пісні. На фан-сторінках співачки в Instagram з’явилися фото Веніаміна в козацькому костюмі з вишиванки і шароварів.

Син Тіни Кароль в шароварах і вишиванці виконав гопак
Син Тіни Кароль в шароварах і вишиванці виконав гопак

Нагадаємо, під час війни в Україні Тіна Кароль виступає на благодійних концертах в різних країнах світу та разом зі своїм фондом “Полюс тяжіння” допомагає онкохворим дітям і зараз шукає для них ліки, які важко дістати в таких умовах. Цим напрямком діяльності Тіна вирішила займатися після смерті свого чоловіка Євгена Огіра від раку.

Волонтерив також син Тіни Кароль Веніамін, який під час першої хвилі евакуації українців за кордон приїхав на канікули в Польщу і зустрічав на центральному вокзалі Варшави сім’ї та пригощав дітей солодощами, які купив за власні кишенькові кошти.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.