Нюдові відтінки та панорамні вікна: Ксенія Мішина з “Холостячки” показала свою квартиру в Києві

Популярна українська акторока Ксенія Мішина, яка прославилася завдяки ролі Лідії Шефер в серіалі "Кріпосна" та участі в романтичному реаліті "Холостячка", показала свою квартиру в Києві.

Популярність до Ксенії Мішиної приходила поступово. Після того, як вона засвітилася в “Кріпосній”, її запросили на “Танці з зірками”, а потім акторка стала головною героїнею найромантичнішого шоу “Холостячка” на СТБ. Під час проєкту зірка закохалася у гумориста Олександра Еллерта, який став переможцем 1 сезону, пара будувала стосунки близько року після фіналу. Але зараз між ними нічого немає і Ксенія знову холостячка, а її найголовніший чоловік – це єдиний син Платон, якого вона виховує без батька.

Ксенія Мішина показала, де живе зі своїм сином Платоном

За роки роботи в кіно і на телебаченні Мішина змогла собі дозволити втілити в життя велику мрію і купити квартиру в Києві. Акторка зізнавалася, що взагалі хотіла будинок і фінансово навіть могла це потягнути, але зрозуміла, що це для неї достатньо незручно, оскільки доведеться переїхати за місто:

“Дитина, школа, возити, купа проблем до цього додається. Прив’язка до Києва у мене є і я цю ідею відклала на пізніше. Колись в моєму житті буде дім, але поки я обійдуся квартирою”, – розповідала Мішина.

Екс-холостячка Ксенія Мішина показала інтер’єр своєї квартири в Києві

Квартира зірки знаходиться на лівому березі столиці в житловому комплексі, у який вона закохалася з перших поглядів. Її не хвилює, що лівий берег територіально далі від центру, Ксюша на цьому не зациклюється і вважає, що якщо їй це не сподобається, то з часом вона просто змінить місце проживання.

Екс-холостячка Ксенія Мішина показала інтер’єр своєї квартири в Києві

Ксенія Мішина живе в просторій квартирі, у якій спочатку було 4 кімнати зі спільною кухнею-залою, але вона перепланувала її разом з дизайнерами. Оселя двоярусна, виконана у нюдових відтінках, мінімалістичний стильний інтер’єр, панорамні вікна, світлі меблі.

Екс-холостячка Ксенія Мішина показала інтер’єр своєї квартири в Києві

Якби не перипетії у стосунках з Еллертом, там вони могли б жити разом і виховувати близнюків, яких прямли народити, екс-холостячка більше не хоче асоціюватися з колишнім і приймає залицяння від нових кавалерів.