Дантес показав Кацуріну в ліжку, а вона проговорилася про його негативні сторони: “Знаю, мені стане легше”

Екс-чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес показав Дашу Кацуріну в ліжку після того, як вона в публічному інтерв'ю проговорилася про його недоліки.

Історія кохання Вови Дантеса і Даші Кацуріної більше схожа на серіал. Почалося все з розлучення співака зі співачкою Надею Дорофєєвою, яка вже згодом розповіла про свої нові стосунки з близьким другом пари – київським ресторатором Михайлом Кацуріним. Вони дружили сім’ями та регулярно разом літали на відпочинок.

У Кацуріних в шлюбі народилося двоє дітей, однак клеєм це для них не стало. Одразу ж після Наді і Вови Міша і Даша теж заявили про розлучення. Гнів публіки був спрямований здебільшого на Дорофєєву, оскільки вона першою розкрила подробиці особистого життя і стала водночас розлучницею та зрадницею, хоча зірка запевняла, що з Кацуріним зійшлася вже після того, як вони з Дантесом вирішили розійтися.

Дантес показав Кацуріну в ліжку, а вона проговорилася про його негативні сторони

Натомість Даша Кацуріна ділилася, що пережити зраду чоловіка, маючи з ним спільний бізнес, двох маленьких дітей та ще й під час війни, їй було дуже важко, адже обранець ще й зрадив з близькою подругою. Вона навіть просить доньку не слухати пісні Дорофєєвої у її присутності:

“Це було дуже важко. Я спочатку плакала, ховалася, але нічого не розповідала, а потім я вирішила поспілкуватися з нею [донькою], сказала, що мені може бути боляче”, – розповідала Даша в інтерв’ю Василісі Фроловій.

Обертів історія розлучення Дорофєєвої і Дантеса та Кацуріних набрала, коли про свої романтичні стосунки заявили Вова і Даша. Вийшло, що пари фактично обмінялися партнерами. Відтепер в соцмережах молоді люди регулярно викладають спільні фото та не звертають уваги на обурюючі коментарі підписників.

Дантес показав Кацуріну в ліжку, а вона проговорилася про його негативні сторони

Нещодавно Дантес в Інстаграмі показав Кацуріну у ліжку, поки вона спала під ковдрою. В кадрі також видно сина нової дівчини співака від екс-чоловіка ресторатора.

Дантес показав Кацуріну в ліжку, а вона проговорилася про його негативні сторони

А Кацуріна не приховує, з якими складнощами зіштовхнулася у стосунках з Володимиром. Про це вона публічно розповіла в інтерв’ю:

“Він може бути імпульсивним, і це важкувато. Але потім я пішла до психотерапевта, він теж ходить, і в нас такі сварки дуже смішні, дуже, тому що він приходить до мене і розповідає: “Я хочу на тебе зірватися, тому що я знаю, що мені стане легше”. І ти завжди, коли вирішуєш зірватися, то інша людина тобі відповідає і типу така сварка, ви обмінялися енергією, і все погано. А він до мене приходить, щось свариться, тому що я була неправа, а я кажу: “Блін, сорі, я була не права”, і він: “Блін, Даша, ні, це розірвало мій план, що ти робиш?”. Він же хоче зараз на мене накричати. І те ж саме з іншого боку”.