Даша Астаф’єва вкоротила волосся і показала результат: відрізала більше половини довжини (ФОТО)

Відома українська співачка Даша Астаф'єва приголомшила своїх шанувальників несподіваними змінами в образі. Артистка обстригла більше половини довжини волосся

Українська співачка Даша Астаф’єва завжди вміла здивувати публіку. Заради незвичайних сценічних образів та експериментальних кліпів артистка ніколи не нехтувала різким та кардинальними змінами зовнішності. Колись співачка наважилась поголитись ледве не “під нуль” – все лише заради зйомок в кліпі.

2012 року Даша Астаф’єва позбулась свого шикарного волосся, а після вирішила знятись у кліпі. Хоча артистка детально не коментувала причин різкої зміни зовнішності, вона зазначила, що на такий крок її надихнула Ірина Білик.

Українська співачка Даша Астаф’єва колись приголомшила шанувальників нестандартною зачіскою “під хлопчика”

Втім, з роками характер людей зазвичай змінюється. Колись відчайдушні “хуліганки” стають більш жіночними та спокійними. Навряд чи Даша Астаф’єва здивує своїх найвідданіших фанатів новою зачіскою, втім на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм артистка показала результат після відвідування перукаря.

Даша Астаф’єва опублікувала відео під пісню гурту Валентин Стрикало “Так гріє”. На нових кадрах співачка позує в салоні й показує свої чорняві пасма. Артистка вирішила зробити стрижку “боб-каре” або ж подовжене каре. Варто зазначити, що Даші Астаф’євій безперечно пасує новий образ – він підкреслює характер та особистість співачки.

Відома співачка Даша Астаф'єва опублікувала симпатичні кадри своєї нової зачіски – подовженого каре
Відома співачка Даша Астаф’єва опублікувала симпатичні кадри своєї нової зачіски – подовженого каре

Чим зараз займається Даша Астаф’єва?

Після початку повномасштабної війни українська співачка прийняла важливе для себе рішення – залишатись в рідній країні. Артистка відмовилась переїжджати за кордон та висловлювала свій осуд тих колег-чоловіків, які нині “відсиджуються” за кордоном.

Українська знаменитість активно займається волонтерством та благодійністю
Українська знаменитість активно займається волонтерством та благодійністю

Даша Астаф’єва активно займається волонтерством та благодійною діяльністю. Артистка збирає гроші на гуманітарні потреби українців. Наприклад, перед Міжнародним днем людей поважного віку співачка приєдналась до акції “Обід без образ” – разом з іншими учасниками акції вона роздавала гарячі обіди пенсіонерам.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.