Тіна Кароль поділилася фото з сином у Нью-Йорку: підрослий Веніамін став дуже схожим на батька Євгена Огіра

Тіна Кароль разом зі своїм сином Веніаміном відвідала Нью-Йорк та поділилась із шанувальниками фотографіями підрослого хлопця – він став дуже схожим на Євгена Огіра

Відома українська співачка Тіна Кароль активно веде соціальні мережі, де ділиться зі своїми прихильниками цікавими новинами з особистого життя, секретами стрункості та краси, а також розповідає про останні творчі або ж громадські заходи, гостею яких їй довелось стати.

Цього разу Тіна Кароль разом зі своїм 13-річним сином Веніаміном Огіром відвідала штаб-квартиру в Нью-Йорку. Артистка поділилась кадрами підрослого нащадка. Діти дуже швидко ростуть – загальновідомий факт, втім Тіні Кароль вдалось приголомшити публіку знімками зі своїм сином.

Веніамін вже став вищим за свою зіркову маму. Хлопчик дуже схожий на свого батька Євгена Огіра. Риси зовнішності, статура та усмішка – все це нагадує про закоханого Тіни Кароль, якому належить її серце і, не дивлячись на швидку загибель, співачка завжди кохатиме його.

Тіна Кароль захопила шанувальників новими знімками свого підрослого сина

Зірка опублікувала фотографії на своєму офіційному Телеграм-каналі. Тіна Кароль підписала нові кадри та трішки розповіла про їхній з сином візит до Нью-Йорку. На одному зі знімків Веніамін позує в залі засідань ООН. Тіна Кароль зазначила, що саме ця кімната є місцем народження надважливих рішень, які допомагають зберігати мир у світі.

Тіна Кароль показала кадри зі штаб-квартири ООН, якою прогулювалась разом із сином Веніаміном

Крім того, артистка побажала своєму синові мати достатньо сил та мудрості, аби зробити щось корисне не тільки для України, але й для всього світу. Тіна Кароль побажала Веніаміну натхнення та поділилась своїми сподіваннями на те, що голос її сина виявиться куди гучнішим за її власний. Таким чином, Тіна Кароль показала, що вірить у свого нащадка та завжди підтримуватиме його в усіх починаннях.

Веніамін Огір цього листопада відсвяткує свій чотирнадцятий день народження. Зараз у сина співачки Тіни Кароль канікули, а навчається він у британській школі. Там однокласники називають хлопця Вен.

Тіна Кароль показала фотографію, на якій позувала разом із сином та постпредом України в ООН Сергієм Кислицею