“Голос любові”: як з’явився роман Дана Балана і Тіни Кароль – справжня історія кохання за 1 хвилину (Відео)

Тіна Кароль - одна з найвідоміших співачок в Україні. За її особисте життя переживає вся країна, тому її щастя - це щастя, яке переживають мільйони фанів.

Українська співачка Тіна Кароль довгий час після смерті чоловіка ніяк не могла знайти себе.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Але не так давно самотність зірки закінчилося, і з’явився він. У десятому сезоні шоу “Голос країни ” Тіна Кароль та Дан Балан почали обмінюватися неоднозначними поглядами, подарунками, словами і навіть дотиками.

Вся країна спостерігала за розвитком відносин Балана і Кароль
Вся країна спостерігала за розвитком відносин Балана і Кароль

Спочатку всі думали, що Дан просто хоче ввести в оману свою суперницю, але коли молдавський красавчик познайомив її зі своєю мамою, сумнівів не залишилося – Тіну скоро покличуть під вінець.

Хоча артисти після шоу і не афішували свої стосунки, Кароль переконує – її серце зайняте. Нехай його імені відкрито і не називає, але ми то знаємо хто це!

У нашому відео ми розповіли історію кохання однієї з найкрасивіших пар країни за 1 хвилину!

Чи є у пари насправді дитина?

Як відомо, з тих пір, як закінчився десятий сезон шоу “Голос країни ” Тіна не йшла в декрет і на довгий час не пропадала з ефіру, значить очевидно, що вона не могла народити від Балана.

Але чутки про це ходили, а шанувальники прямо таки вишукували зайві боки і кругленький живіт у зірки на кожному фото.

Вона сама зізнається – заміж поки не планує, але дуже хоче дочку, а в серці у неї живе якийсь чоловік, який її дуже надихає.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.