“Я вдячна тобі за все”: Надя Дорофєєва показала, хто був поруч із нею після розлучення з Володимиром Дантесом

Надя Дорофєєва на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показала фотографії людини, яка була поруч із нею в будь-яких важких життєвих ситуаціях

Відома українська співачка Надя Дорофєєва активно веде свою особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Там артистка постійно розповідає про події в Україні, ділиться деталями свого творчого та особистого життя. Цього разу співачка показала архівні фотографії зі своєю подругою, яка вчора святкувала день народження.

Надя Дорофєєва показала людину, яка завжди з нею поруч

Відома українська співачка Надя Дорофєєва опублікувала серію Інстаграм-історій, на яких показала одну зі своїх найкращих подруг. Артистка продемонструвала милі кадри, на кожному з яких вона з подругою щиро усміхалась та була дуже щасливою.

Надя Дорофєєва поділилась із підписниками милими кадрами, на яких позує зі своєю подругою

Окрім симпатичних фотознімків, Надя Дорофєєва також підписувала кожну з опублікованих фото. Подруга української співачки вчора відсвяткувала день народження, а тому артистка вирішила привітати її ще й в особистому Інстаграм-блозі. Окрім привітань зі святом, Надя Дорофєєва вирішила зізнатись, що саме її подруга завжди опинялась поруч в усі важкі моменти її життя.

Українська співачка показала зворушливі дружні кадри з близькою людиною

Сьогодні день народження в особливої дівчини. Я щаслива, що ти в мене є. Я тебе дуже-дуже люблю. Я вдячна за кожен день, що ти була поруч. А це – твій минулий день народження. Ох, який був день! Дякую, що була поруч, коли мені було дуже складно. Ти – гарна завжди, навіть під час війни

– прокоментувала опубліковані кадри українська співачка Надя Дорофєєва.

Українська артистка продемонструвала шанувальникам людину, яка була поруч із нею в усі важкі моменти її життя

За зізнанням Дорофєєвої, її подруга була поруч у найважчі моменти її життя. Можна припустити, що під час розлучення зі своїм колишнім Володимиром Дантесом, Надя звернулась по дружню допомогу саме до своєї подруги. З відвертих слів Дорофєєвої можна зробити висновок, що разом з її подругою вона пройшла багато випробувань.

Надя Дорофєєва розчулила публіку милими кадрами з подругою