Ольга Фреймут, Леся Нікітюк, Олена-Крістіна Лебідь та інші: як ведучі Нового каналу виглядали до популярності

Зараз над цими українськими красунями чаклують стилісти та косметологи. Однак до популярності і слави відомі ведучі Нового каналу виглядали інакше.

Якими були Леся Нікітюк, Ольга Фреймут, Олена-Крістіна Лебідь та Олена Філонова до того, як вони стали популярними, дивіться далі в матеріалі.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк ще з юнацтва марила телебаченням. Тому звичайна провінційна дівчина, купивши за останні гроші гарний одяг, сміливо поїхала підкорювати столицю. Проте Київ не зустрів Лесю з широкими обіймами. Спочатку дівчині все давалось складно: вона орендувала кімнату у ненайкращому районі столиці та відчайдушно шукала роботу.

Вперше про Лесю Нікітюк заговорили, коли вона разом з подругою прийшла на шоу “Розсміши коміка”. Дівчина одразу запала в душу глядачам своєю простотою і неймовірним почуттям гумору. Помітили Лесю й продюсери на телебачені, тому одразу почали запрошувати її на різні кастинги.

Відомою Нікітюк стала завдяки програмі “Орел і Решка”, де вона декілька сезонів була ведучою.

Варто відзначити, що на початку своєї кар’єри телеведуча виглядала зовсім не так, як зараз. Леся мала зайву вагу, жахливу зачіску з жовтим відтінком волосся. Також Нікітюк не вміла правильно підібрати для себе одяг та макіяж.

Як виглядала Леся Нікітюк на початку кар'єри
Як ведучі Нового каналу виглядали до популярності: Леся Нікітюк

Однак телеведуча попрацювала з перукарем, візажистом та дизайнером, які зробили з Лесі цукерочку. Дівчина почала активно займатися спортом і слідкувати за своїм харчуванням, тому з легкістю скинула зайву вагу.

Ольга Фреймут

Ольгу Фреймут публіка асоціює з роллю “Ревізора”. Саме ця програма принесла телеведучій найбільше популярності.

Однак свій шлях на телебаченні Ольга почала задовго до “Ревізора”. Ольга Фреймут встигла попрацювати і в програмі “Сніданок з 1+1” і в “Шоумані” і в ранковому “Підйомі”. Публіка звикла бачити телеведучу завжди в одному образі – з білявим волосся, легким макіяжем і в красивих сукнях. Однак до популярності і роботи зі стилістами Оля Фреймут була брюнеткою .

 Як ведучі Нового каналу виглядали до популярності: Ольга Фреймут
Як ведучі Нового каналу виглядали до популярності: Ольга Фреймут

Варто відзначити, що світлий колір волосся їй більше пасує.

Олена-Крістіна Лебідь

Відома телеведуча Олена-Крістіна Лебідь вже багато років веде програму “Аферисти в сітях” на Новому каналі. До цього дівчина працювала на телеканалах М1 та ICTV, але не в кадрі, а за лаштунками.

Варто зазначити, що Олена-Крістіна Лебідь вже багато років не змінює свій образ. Вона має коротке, руде волосся. Ще однією відмінною рисою Крістіни є її фігура. Телеведуча аж занадто худа.

 Як ведучі Нового каналу виглядали до популярності: Олена-Крістіна Лебідь
Як ведучі Нового каналу виглядали до популярності: Олена-Крістіна Лебідь

Навіть до популярності Олена мала такий же образ, як і зараз, лиш колір її волосся був не таким яскравим.

Олена Філонова

Ревізор краси Олена Філонова запам’яталась публіці, як приваблива блондинка з пишними формами. До того, як стати популярною, дівчина була брюнеткою та мала зовсім іншу зачіску.

 Як ведучі Нового каналу виглядали до популярності: Олена Філонова
Як ведучі Нового каналу виглядали до популярності: Олена Філонова

Варто відзначити, що Олені пасує як світлий, так і темний колір волосся.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.