Як зараз виглядає соліст групи “Hi-Fi” Мітя Фомін та чим він займається: постарів і зробив пластику

48-річний Мітя Фомін потрапив на хвилю популярності, ставши солістом поп-групи Hi-Fi, але потім пішов з колективу і став самостійним виконавцем.

Мітя Фомін став солістом групи Hi-Fi вперше у 1998 році, коли її створили. Він підписав контракт на 10 років і швидко став популярним. Хіти “Беспризорник”, “Не дано”, “Черный ворон” та інші швидко очолили хіт-паради. Після успішного старту музичної кар’єри і почалося багато гастролей і Фоміну довелося кинути навчання у ВГІКу. Коли дія контракту закінчилася, Мітя прийняв рішення піти з колективу і зайнятися сольною кар’єрою, до підготовки якої він приступив заздалегідь ще працюючи в колективі.

Як зараз виглядає соліст групи Hi-Fi Мітя Фомін та чим він займається

У співпраці з музичним продюсером Максом Фадєєвим Фомін досяг великого успіху. У нього є дуетні пісні з Альбіною Джанабаєвою, Ганною Семенович. До такого творчого підйому і популярності Мітя був не готовий, тому в певний період життя почав зловживати різними речовинами. Перебороти себе і піти за допомогою він змін після того, як втратив близьку людину.

Як зараз виглядає соліст групи Hi-Fi Мітя Фомін та чим він займається

У 2018 році Мітя Фомін вперше за 10 років виступив з золотим складом Hi-Fi і з цього моменту можна вважати, що він повернувся в групу. Зараз артист продовжує музичну кар’єру і знімається в популярних телепроектах. Його підозрюють в пластичних операціях, але він заперечує всі чутки. На окремих фото 48-річний співак виглядає то постарілим, то дуже молодим.

Як зараз виглядає соліст групи Hi-Fi Мітя Фомін та чим він займається

Нагадаємо, Дмитро Фомін народився 17 січня 1974 року в Новосибірську. Його батько був викладачем в університеті, мама працювала патентознавцем. Батьки наполягли на тому, щоб їх син вивчився в медичному на педіатра. Він виконав забаганку рідних і паралельно з навчанням ходив на театральні уроки. Отримавши диплом лікаря-педіатра, Мітя подав документи у ВГІК і поступив. Скоро йому запропонували стати третім учасником музичного гурту Hi-Fi і з того моменту почалася його історія як артиста. Дітей і дружини у Міті Фоміна немає.