Як виглядає обличчя Алли Пугачової, Софії Ротару і Ніни Матвієнко зблизька? Фани не впізнають своїх улюблениць

Ці легендарні співачки завжди з'являються на публіці при повному параді: з макіяжем, зачіскою та гарному вбранні. Однак в реальному житті вони виглядають зовсім по-іншому.

Для того, щоб зберегти красу якнайдовше знамениті жінки готові на багато жертв. З віком краса зникає, тому артистки починають активно робити пластичні операції, уколи краси, а на публіці без макіяжу вони не з’являються.

Як виглядають знамениті красуні у віці Алла Пугачова, Софія Ротару та Ніна Матвієнко зблизька та без макіяжу, дивіться далі у матеріалі.

Софія Ротару

София Ротару
Як виглядає обличчя Софії Ротару зблизька

Українська співачка Софія Ротару завжди була красунею. Ще змолоду співачка вражала не лише голосом, а стрункою фігурою, довгим темним волоссям та миловидним обличчям. Здавалось, вік зовсім на неї не впливає. Зараз Софії Михайлівні 75 років, однак виглядає вона набаго молодше.

Співачка регулярно ходить до косметолога та робить косметологічні процедури, які їй допомагають зберегти молодість. Однак, на відміну від більшості її колег-ровесниць, Ротару не переборщує з ін’єкціями і процедурами, що дозволяє їй виглядати природно.

Алла Пугачова

Як вигялдає обличчя Пугачовї зблизька
Як вигялдає обличчя Пугачовї зблизька

73-річна Алла Пугачова почала захоплюватися пластикою, коли вийшла заміж за молодого гумориста Максима Галкіна. Співачка хотіла відповідати молодому чоловіку, тому почала активно ходити до пластичних хірургів. Алла Борисівна явно перестаралася з операціями, адже її обличчя виглядає штучно. Зблизька помітно, що шкіра на обличчя співачки аж занадто натягнута, а губи стали несимметричными. Втім, навіть з огляду на всі недоліки, Пугачова виглядає все ж молодше свого віку.

Ніна Матвієнко

Як виглядає обличчя Ніни Матвієнко зблизька
Як виглядає обличчя Ніни Матвієнко зблизька

74-річна українська співачка Ніна Матвієнко не робила жодних пластичних операцій, чи уколів краси, однак жінка виглядає достойно на свій вік. На обличчі співачки є зморшки та інші вікові зміни шкіри, але вони навіть пасують Ніні Мирофанівні. Співачка виглядає молодше свого віку в першу чергу через те, що не має зайвої ваги.

74-річна Ніна Матвієнко не гониться за вічною молодістю і красою, тож її часто можна побачити з мінімальною кількістю макіяжу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.