Діти зірок 1+1 помітно підросли – деяких не впізнати: як виглядає син Алли Мазур, Падалко, Осадчої, Горбунова

Відомі українські телеведучі "1+1" показали, як підросли їхні сини та дочки. Мазур, Осадча, Падалко та інші похизувались тими, ким пишаються найбільше в своєму житті

За спинами найвідоміших людей завжди стоять ті, хто підтримував їх на шляху до слави. Пропонуємо помилуватись фотографіями підрослих дітей найбільш популярних телеведучих з українського телеканалу “1+1”.

Марічка Падалко

Марічка Падалко з дітьми

У відомої української телеведучої є три дитини від чоловіка Єгора Соболєва. Кожен з дітей має різні цікаві захоплення та неймовірно схожий на своїх батьків. У червні цього року Марічка Падалко зізналась, що всі її діти перебували відносно далеко одне від одного. Найстарший син, на ім’я Михайло, ще в травні 2022 року повернувся до столиці, адже мусив тренуватись зі своєю футбольною командою. Середня донька Марія перебувала у Львівській області, в місті Жовква, а от наймолодша дитина Катерина вирушила до друзів її мами до Франції.

Алла Мазур

Алла Мазур із сином

У телеведучої, яка свого часу змогла побороти онкологію, є 14-річний син Артем. У вільному доступі не так часто можна знайти фотографії сина Алли Мазур, адже, як зізнавалась сама знаменитість, підліток не дуже любить позувати на камеру. Втім, зіркова мати спокійно ставиться до цього і поважає вибір свого сина. Більш того, зізнавалась Алла Мазур, вдома вони з сином можуть сперечатись та навіть іноді сваритись. Втім, телеведуча була готова до непростого підліткового періоду.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Катерина Осадча з сином

Всього у Катерини Осадчої та Юрія Горбунова троє дітей, двоє з яких народились в їхньому шлюбі. Найстаршого сина Іллю телеведуча народила, коли їй було 19 років. Нині юнак вже дорослий та цьогоріч відсвяткував двадцятирічний ювілей. Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружились 5 років тому.

Катерина Осадча з сином
Катерина Осадча з сином

З того часу в зірок з’явилось двоє дітей – сини Іван та Данило. Одного разу Осадча поділилась спогадами про народження наймолодшого сина. Знаменитість зізналась, що він народився трішки раніше запланованого, напередодні Дня незалежності України, втім вони з Горбуновим були раді побачити сина.

Лідія Таран

У відомої української телеведучої 2007 року народилась донька Василина від Андрія Доманського. Нині Лідія Таран та Василина живуть у Франції. За зізнанням зіркової мами, її донька доволі швидко адаптувалась до життя в новій країні. Нині 15-річна Василина навчається в коледжі.

Лідія Таран з донькою
Лідія Таран з донькою

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.