Як виглядають чотири дружини Віктора Павліка, які народили йому по дитині: кожна наступна молодша попередньої

56-річний український співак Віктор Павлік має дуже бурхливе особисте життя. Артист був офіційно одружений аж 4 рази. Як виглядають всі його дружини, дивіться далі в матеріалі.

Віктор Павлік привертає увагу до себе не так творчістю, як особистим життям. В 2020 році артист одружився вчетверте на дівчині, яка молодша за нього на 28 років, чим спричинив бурхливу реакцію публіки.

Як виглядають всі чотири дружини Павліка, дивіться далі в матеріалі.

Перша дружина Лідія

 Як виглядають чотири дружини Віктора Павліка
Як виглядають чотири дружини Віктора Павліка

Першу дружину Віктора Павліка звуть Лідія. Вони одружилися, коли артисту було всього 18 років і через декілька місяців після одруження у них народився первісток, якого назвали Олександром. Зараз Сашку 38 років, він одружений, має сина та, як і батько, виступає на сцені.

Віктор Павлик з сином Олександром
Віктор Павлик з сином Олександром

Друга дружина Світлана

Світлана – жінка, з якою закрутив роман Павлік, коли був одружений ще на Лідії. Друга дружина артиста родом з Узбекистану. На жаль, у вільному доступі її фото немає.

Зі світланою Віктор прожив у шлюбі 8 років. У них є спільна донька Христина, якій зараз 35 років. Донька Павліка зовсім не публічна особистість. Відомо, що дівчина має сина.

Як виглядає донька Віктора Павліка
Як виглядає донька Віктора Павліка

Третя дружина Лора Созаєва

Як виглядають чотири дружини Віктора Павліка
Як виглядають чотири дружини Віктора Павліка

Зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою Павлік познайомився у 90-х. У них закрутився роман, вони офіційно одружились, а у 1999 році у них народився син Павло.

Лариса Созаева и Виктор Павлик с погибшим сыном
Як виглядають чотири дружини Віктора Павліка

Шлюб Павліка з Лорою був наче американські гірки. У 2008 році вони офіційно розійшлись, а у 2012 – знову одружились. Остаточно Лора і Віктор розійшлись у 2016 році з гучним скандалом. Лора публічно звинувачувала чоловіка в зрадах та в алкогольній залежності. У 2018 році син Лори та Віктора Павло захворів онкологією, а в 2020 – помер.

Віктор Павлик з сином
Віктор Павлик з сином Павлом

Четверта дружина Катя

Катерина Репяхова показала кадри з відпустки
Як виглядають чотири дружини Віктора Павліка

Катя Репяхова молодша за Віктора Павліка аж на 28 років. Дівчина молодша навіть за двох дітей Павліка. Однак різниця у віці не стала на шляху коханню. У 2020 році Репяхова стала офіційною дружиною артиста. Варто відзначити, что спочатку дівчина працювала концертним директора Павліка і згодом їхні робочі стосунки перейшли в романтичні. За словами третьої дружини Павліка, Катя була коханкою Віктора, коли вони були у шлюбі. Чи дійсно це правда, чи наклеп ображеної жінки – невідомо.

У 2021 році у Каті та Віктора народився син, якого назвали Михайлом.

Катерина Репяхова заінтригувала шанувальників
Як виглядають чотири дружини Віктора Павліка

Катя Репяхова зізнається, що вони з чоловіком планують ще дітей, а вік для них не перепона.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.