Якими вигаданими персонажами стали українські зірки на Хелловін 2022: донька Фреймут, Саша Бо, Анна Неплях

Сьогодні Всесвітній день жаху або ж – Хеловін 2022! Читайте, в кого перевтілисись українські знаменитості та надихайтесь образами до майбутніх креативних вечірок

Хелловін викликає чимало обговорень та суперечок у суспільстві. Допоки одні виступають категорично проти, інші сприймають це свято як ще один шанс відірватись від важких робочих буднів та принаймні на один вечір дозволити всім своїм потаємним “жахливим” рисам стати реальністю.

Для українців цьогорічний Хелловін або ж, як його ще називають, Гелловін став особливим. Аби відвернути увагу від страшних воєнних реалій чимало українців, у тому числі знаменитостей, переодяглись в цікаві та креативні костюми. Якщо ви ще не “святкували” вечірку Хелловіну, то пропонуємо надихнутись образами українських зірок.

Анна Неплях

Українська модель вирішила скопіювати Джима Керрі в одній з найвідоміших комедійних кінострічок за його участі
Українська модель вирішила скопіювати Джима Керрі в одній з найвідоміших комедійних кінострічок за його участі

Відома українська модель та переможниця конкурсу “Міс Україна Всесвіт 2021” навіть з образу Маски з зеленим обличчям змогла зробити справжню “цукерку”. Так, знаменитість розмалювала обличчя у відповідний колір, одягла жовтий костюм та знайшла собаку породи Джек-рассел-тер’єр для фотосесії.

Олександра Заріцька

Образ співачки на цьогорічний Хелловін
Образ співачки на цьогорічний Хелловін

Відома українська співачка здобула популярність завдяки телепроєкту “Голос країни”, а пізніше стала виступати як солістка гурту “KAZKA”. Цьогоріч Хелловін артистка зустріла в Нью-Йорку, а тому й вбратись вирішила в образ міста, в якому знаходиться. Так, Заріцька накрутила пишні локони, зробила яскравий макіяж та одягла джинсову куртку з сонцезахисними окулярами.

Саша Бо

Українська блогерка похвалилась “моторошним” образом свого сина

Хоча сама Саша Бо ще не показувала, в чому святкуватиме вечірку на Хелловін, зірка вирішила продемонструвати, в кого вбрався її син Данило.

Ми тим часом приміряємо костюми. Даня в амплуа пірата. Женя на відріз відмовився одягати костюм, змушувати не буду

– зізналась зіркова матуся.

Злата Мітчелл

Дочка Ольги Фреймут стала Умою Турман в культовому фільмі з 90-х
Дочка Ольги Фреймут стала Умою Турман в культовому фільмі з 90-х

Останнім часом Злата Мітчелл здобула чимало прихильників. Публіка захоплюється сміливістю дівчини – цього разу донька Фреймут вразила ще й креативністю. Для святкування цьогорічного Хелловіну дівчина обрала костюм Уми Турман з легендарного фільму “Вбити Білла”.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.