Як виглядала і чим жила Оля Полякова до популярності і слави: з 14 років співала по ночах в кабаках

Оля Полякова випустила свій перший хіт "Суперблондинка" у 29 років. До цього співачка була нікому не відомою. Чим жила Полякова до популярності та як виглядала в юності, читайте далі в матеріалі.

Оля Полякова – відома українська співачка, яка запам’яталася публіці образом “суперблондинки”. Артистка зізнається, хотіла стати співачкою ще з дитинства, однак юну красуню не помічали продюсери, а її пісня забраковували на радіостанціях. Популярність до Олі прийшла тільки після 30 років.

Якою була Оля Полякова до популярності та слави

Оля Полякова народилася і жила до повноліття у Вінниці. Батько Олі був радянським дипломатом, а мама – лікарем-педіатром. По міркам того часу, сім’я дівчини була заможною.

Як виглядала Оля Полякова в дитинстві
Як виглядала Оля Полякова в дитинстві

Її батько постійно їздив у відрядження за кордон і привозив для донечки “заморський” одяг, фломастери, жуйки та іншу “розкіш”, про яку інші радянські діти могли лише мріяти. Батьки майбутньої зірки весь час їздили у відрядження за кордон, тож її виховувала в основному бабуся.

Дівчина з ранніх років почала навчатись музиці. Оля закінчила музичну школу за класом фортепіано, а після закінчення загальноосвітньої школи, вступила до училища культури і мистецтв за класом хорового диригування.

Як виглядала Оля Полякова в юності
Як виглядала Оля Полякова в юності

Оля Полякова в програмі “Дорослі дівчатка” зізналася, що почала заробляти співом ще з 14 років. Дівчина співала зранку в церкві, потім йшла до школи, а ввечері йшла співати в місцевий кабак, де їй іноді платили гарні чайові.

У церкві мені платили 5 гривень за одну підпівку, а ввечері я співала в кабаку і дядьки іноді засовували мені в кофтинку 100 доларів, коли моя мама заробляла 14 доларів на місяць, працюючи лікарем.

, – зізналася Полякова.

Варто відзначити, що Оля Полякова стала популярною не без допомоги свого чоловіка. На момент їхнього одруження Вадим Буряківський був мільйонером та фінансово підтримав дружину. Полякова зізнається, її чоловік вклав в неї купу грошей до того часу, як її творчість почала приносити хоч якісь доходи.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.