Репяхова показала Павліку свою натуральну красу після планів переробити обличчя у хірурга: селфі без мейку

Відома українська блогерка, дружина і концертний директор Віктора Павліка Катя Репяхова показала в Мережі свою натуральну красу на селфі без мейк-апу.

Катерина Репяхова прославилася, ставши дружиною старшого на 29 років Віктора Павліка. У відносинах з артистом дівчина вирішила розвивати свій блог і тепер є відомою українській аудиторії блогеркою з більш ніж 150 тисячами підписників.

В Instagram Катя розповідає про своє життя, показує публіці свого сина Михайла, якого народила від Віктора Павліка в 2021 році через рік після одруження. Через соціальні мережі Репяхова розвиває бізнес, у неї є магазин дитячого одягу.

Екатерина Репяхова ответила на слухи о беременности
Репяхова показала Павліку свою натуральну красу після планів переробити обличчя у хірурга

Також Катерина не соромиться розповідати підписникам про свої мрії переробити зовнішність за допомогою пластичної хірургії. Нещодавно дівчина зізналася, що хоче змінити форму носа, зробити бюст і прибрати друге підборіддя, за що отримала багато критики від користувачів Мережі і підозри в низькій самооцінці.

Дружина Віктора Павліка звикла до негативної реакції від частини своєї аудиторії, тому легко на неї реагує. Зміни у зовнішності Катя вже почала з таких процедур, як перманентний макіяж, напилення брів, ламінування вій і показала селфі без фотошопу і макіяжу крупним планом, щоб було добре видно результат роботи майстра.

Репяхова постала в кадрі на пляжі в рожевому платті і з розпущеним волоссям.

Селфі без мейку. Як чудово тут можна розгледіти мою міжвійку, брови і вії. А саме: перманент міжвійки, пудрове напилення брів, ламінацію та фарбування вій. Максимально натурально, а як міжвійка підкреслила око. Я дуже боялась йти перший раз, але даремно

, – написала Катерина під фото.

Підписники зробили Репяховій комплімент та відмітили, що вона дуже щира і справжня, що велика рідкість сьогодні.

Репяхова показала Павліку свою натуральну красу після планів переробити обличчя у хірурга
Репяхова показала Павліку свою натуральну красу після планів переробити обличчя у хірурга

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка у жовтні поїхала з Києва разом з сином і мамою в Ізраїль до родичів, а потім вони відправилися на відпочинок в Єгипт. Повертатися потім в Україну вони планують, не дивлячись на складну ситуацію з електроенергією.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.