Що зі своєю зовнішністю зробила Оксана Байрак: до і після пластики – дві абсолютно різні людини (ФОТО)

Відома українська режисерка і акторка Оксана Байрак свого часу захопилася пластичними операціями і зміною своєї зовнішності. Оксана Байрак до і після пластики – це дві абсолютно різні людини.

Оксана Байрак подарувала українській публіці десятки кінокартин, які хочеться переглядати знову і знову. Оксана – дуже талановита режисерка, яка часто зачіплює у своїх кінокартих важливі теми, про які потрібно говорити. Публіка захоплюється талантом жінком, однак багато людей обговорюють не її кінороботи, а її зовнішність. Річ у тім, що Байрак дуже любить змінювати свою зовнішність. Спочатку режисерка експерементувала з зачісками та одягом, а пізніше почала користуватися послугами пластичного хірурга і змінювати своє обличчя. Оксана Байрак до і після пластики – дві несхожі на себе жінки.

Якою була Оксана Байрак до пластики

До пластики Оксана Байрак постійно експерементувала з власним стилем і зачісками. Ркжисерка довгий час була брюнеткою і стриглась дуже коротко.

Як виглядала Оксана Байрак до пластики

Пізніше Оксана вирішила стати блондинкою з довгим волоссям.

Як виглядала Оксана Байрак до пластики

Втім блондинкою режисерка була не довго і згодом пофарбувалася в темний.

Оксана Байрак не задовольнила своє бажання змінюватись, міняючи зачіски. Жінка вирішила змінювати риси свого обличчя у хірурга. Спочатку Оксана змінила форму носу. Режисерка не приховує цей факт і стверджує, що була змушена це зробити після того, як потрапила в ДТП і злама ніс.

Свої наступні пластичні операції Оксана не коментує. Однак неозброєним оком видно, що режисерка неодноразово робила операції, адже її Оксана Байрак до і після пластики має різні риси обличчя.

Як виглядає Оксана Байрак після пластики

Так, помітно, що Байрак робила підтяжку обличчя та збільшувала губи. Жінку часто хейтять в Мережі за пластику і пишуть їй купу негативних коментарів в соціальних мережах. Фолловери підкреслюють, що шкіра обличчя Байрак аж занадто перетягнута, а губи схожі на вареники.

Втім сама Байрак не засмучується щодо критики. Жінка навіть відповідає хейтерам і з гумором запевняє, що такими губами краще цілуватися і радить їм не заздрити.

Як виглядає Оксана Байрак після пластики

Варто відзначити, що Оксана Байрак ще й добряче схудла за останні роки і в свої 58 років не соромиться публікувати в соціальних мережах не зовсім пристойні фото.