Актриса “Дизель-шоу” Яна Глущенко кардинально змінила імідж: обрізала чубчик і зробила модну стрижку боб-каре

Вічна блондинка Яна Глущенко з "Дизель-шоу" час від часу експериментує з довжиною волосся і формою зачіски, викликаючи у фанів шквал захопливих і не дуже коментарів під світлиною.

Цього разу Яна вирішила позбутися довгого білявого волосся, зробивши підліткове боб-каре з чубчиком:

“Давно хотіла це зробити, але ніяк не могла наважитися”.

Результат виявився трішки неоднозначним навіть для самої гумористки. Вона з подивом дивилася на себе в дзеркало, не знаючи, радіти чи сумувати з приводу нового іміджу. Думки прихильників зірки “Дизель-шоу” в Інстаграмі також розділилися на два протилежні табори. Одні були в щирому захваті. Інші сподівалися, що це не по-справжньому, і Глущенко просто підначує фанів.

Та знаменитість не втрачає оптимізму, бадьоро заявивши: “Не зуби, відросте. Я почекаю”.

Незвично бачити Яну Глущенко без довгого волосся з чубчиком

Яна попросила підписників придумати, кого вона їм нагадує у новому образі. Варіанти були найнесподіванішими: Ума Турман, Лілла Даллас і навіть Мілла Йовович. Доволі приємні порівняння.

Спочатку було каре

Це не перший експеримент Глущенко з зачіскою. П’ять років тому вона теж вдалася до кардинальних змін зовнішності. Артистка зробила каре, надзвичайно здивувавши шанувальників. Та найбільше жінка вразила чоловіка, якого не попередила і не сповістила про похід до салону краси. Врешті Олег змирився і змушений був визнати, що у такому вигляді дружина значно помолодшала.

Так актриса виглядала в 2007 році

За три роки волосся знову стало довгим, тож настала черга підкорегувати довжину. Каре від Яни Глущенко зразка 2020 року виглядає так:

Ще одне каре Глущенко в 2020 році

Саме такою зачіскою дружина продюсера зустріла перші літні дні. Якщо ви переконані, що Яна ніколи не змінювала колір волосся, то помиляєтеся. На Глущенко-брюнетку можна доволі помилуватися тут.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.