Як виглядала найбагатша співачка України Камалія в юності: до слави, популярності та заміжжя з мільярдером

Камалія почала будувати свою співочу кар'єру ще з юнацтва. Однак навіть найбільші прихильники артистки вже не пам'ятають, якою вона була чверть століття назад до популярності та слави.

Камалія – не лише дружина пакистанського мільярдера. Ще до одруження з Мохаммадом Захуром вона мала успішну співочу та модельну кар’єру.

Наталія Шмаренкова (справжнє ім’я Камалії)  з дитинства займалася музикою. У шкільні роки дівчина співала у танцювально-вокальному ансамблю під назвою “Дзвіночок”, а пізніше у хорі. Крім того, майбутня зірка паралельно із середньою освітою ходила в музичну школу, де вчилася грати на скрипці. Після закінчення 9 класу школи Наталія поступила в  Київський державний коледж естрадного та циркового мистецтва, де обрала для себе напрямок “артист естради”.

Як виглядала Камалія в юності
Як виглядала Камалія в юності

Перший успіх до дівчини прийшов у віці 16 років, тоді Камалія взяла участь у телевізійному конкурсі “Телешанс”, де здобула перемогу. Так і почалася музична кар’єра співачки. Дівчину почали запрошувати на концерти і платити перші гроші за її спів.

В 1997 році, у віці 20 років, Камалія записала свою власну пісню “У стилі техно” і зняла кліп. Ось, як виглядала юна співачка у своїй першій відеороботі:

Як виглядала Камалія в юності
Як виглядала Камалія в юності

Після випуску кліпу співачка записала свій перший альбом. І хоча Камалія вже була достатньо відомою виконавицею, вона вирішила продовжити навчання і вступила в  Київський університет культури і мистецтв, де обрала напрям “Акторська майстерність та режисура”.

Варто відзначити, що Камалія сама являється авторкою своїх пісень. Артистка має по-справжньому сильний вокал – колоратурне сопрано в 4 октави, то ж вона могла навіть бути оперною співачкою.

Мама Камалії Інна Шмаренкова відіграла неабияку роль у кар’єрі доньки. Вона не лише з дитинства привчала її до музики, а й довгий час була її продюсером. Цікаво, що саме мама артистки вигадала їй такий милозвучний псевдонім “Камалія”.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.