Приховувати від публіки немає сенсу: з’явилися фото американської племінниці Корольової – дочка співачки Русі

Нещодавно в мережі "вспливли" кадри американської племінниці славнозвісної Наташі Корольової. Тепер прихильники знають, як виглядає доросла донька співачки Русі

Кожного року восени американське сімейство Людмили Поривай святкує важливу дату. Донька відомої та популярної співачки Русі святкує свій день народження. Зіркова бабуся ніколи не втрачає нагоди опублікувати кадри зі своєю вже дорослою онукою Сонею. Так, цьогоріч Людмила Поривай також потішила своїх шанувальників фотографіями з онукою. Дівчинка помітно подорослішала та успадкувала від матері природну красу.

Людмила Поривай показала, як виглядає її 17-річна онука

Племінниця скандально відомої Наташі Корольової Соня вже багато років проживає разом зі своїми батьками та бабусею з дідусем в Америці. Кожного року дівчинку вітають її рідні та влаштовують їй мінісвято. Цьогоріч знаменитості вирішили зберегти традицію й показали, як з квітами вітали дівчинку.

Зіркова бабуся Людмила Поривай показала, як вітає свою онуку Соню з її 17 днем народженням

На опублікованій фотографії бабуся та онука позували на ганку симпатичної будівлі. І Соня, і її бабуся щиро усміхались, а дівчинка з любов’ю обійняла Людмилу Поривай. Варто зазначити, що дівчинка помітно подорослішала та стала схожою на свою мати Русю (Ірину Осауленко). На нещодавно опублікованих кадрах Соня позує в симпатичній чорно-білій сукні, на яку накинула світло-блакитну сорочку. На волоссі дівчини жовтий обруч – під колір подарованих бабусею тюльпанів, які вона тримає в руках.

Архівні кадри Соні та її батьків з сімейного архіву Людмили Поривай

Нагадаємо, що минулого року зіркова бабуся привітала свою онуку в соціальній мережі Інстаграм більш помпезно. Людмила Поривай вирішила поділитись з прихильниками архівними кадрами свого сімейства та показала, як виглядала Соня раніше. Знаменитість опублікувала кадри, на якій дівчинці всього 3 роки – Соня сидить у формі моряка з дитячою гітарою в руках та сумлінно позує на фотокамеру.

У мережі з’явились кадри ще зовсім маленької Соні та її фото, коли вона була в більш дорослому віці

Хоча з того моменту пройшло чимало часу та Соня подорослішала, загальні риси її зовнішності не сильно змінились. Донька відомої співачки Русі може похизуватись природною красою – без макіяжу та інших додаткових змін.