Як Алла Пугачова виглядала на своєму першому весіллі: нинішній чоловік Максим Галкін тоді ще не народився

73-річна Алла Пугачова провела дуже яскраву і бурхливу молодість. Співачка офіційно була одружена аж 5 разів. Як Примадонна виглядала на своєму першому весіллі, дивіться далі в матеріалі.

Зі своїм першим чоловіком Миколасом Орбакасом Алла познайомилась у юному віці, коли вона тільки розпочинала свій творчий шлях. У 1969 році 20-річна Алла прийшла на прослуховування в цирк з наміром стати вокалісткою. Відбір кандидатів відбувався в естрадно-цирковому училищі, саме там навчався Миколас. Харизматична і яскрава Пугачова відразу сподобалася Миколасу. Тоді у майбутньої зірки було багато залицяльників, але вона надала перевагу сором’язливому високому юнаку. Зблизились вони під час спільних циркових гастролей.

Стосунки Пугачової і Орбакаса розвивалися дуже стрімко і через недовгий час закохані вирішили одружитися. Цікаво, що саме Алла стала ініціаторкою весілля.

Якою Алла Борисівна була нареченою на своєму першому весіллі

Перше весілля Алли Пугачової відбулось більше 50 років назад, однак знімки з тих часів збереглись в Мережі.

Як Алла Пугачова виглядала на своєму першому весіллі
Як Алла Пугачова виглядала на своєму першому весіллі

Алла Борисівна в той день була дуже красивою нареченою. В ті роки ще не було такого різноманіття суконь, як зараз, але Пугачовій вдалось обрати гарний наряд. Наречена була одягнена в білу сукню прямого крою трішки вище колін. Також артистка обрала коротеньку пишну фату, яка надала її образу легкості.

Наречений був одягнений в класичний чорний костюм з білою сорочкою і чорною краваткою.

Як Алла Пугачова виглядала на своєму першому весіллі
Як Алла Пугачова виглядала на своєму першому весіллі

Варто відзначити, що перше весілля Пугачової було дуже пишним по міркам тих років. На святі були присутні близько 100 гостей.

Варто відзначити, що тоді ні сім’я Пугачової, ні сім’я Орбакаса не були заможними, тож весілля проходило не в ресторані, а в звичайній пельменній. Матері молодят самі накривали стіл, а батько Алли вирішив питання з випивкою – роздобув 3 ящики коньяку.

Після весілля Алла і Миколас почали жити в одній кімнаті з батьками Пугачової. Тоді про великі гонорари не було й мови, тому фінансово молодятям дуже допомагали батьки. Вже через півроку після весілля на світ з’явилася дівчинка Христина.

Шлюб Пугачової і Орбакаса протривав всього 4 роки. Негаразди в сім’ї почалися, коли у Пугачової почала розвиватись кар’єра. Тоді Алла все рідше з’явилася вдома через гастролі, що спричиняло багато скандалів.

Однак навіть після розлучення, Пугачова і Орбакас зберегли теплі стосунки. Відомо, що навіть зараз Алла Борисівна фінансово підтримує свого першого чоловіка.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.