Наречена колишнього чоловіка Лорак знялася в міні-сукні з піднятою ногою: тепер зрозуміло, на що клюнув Мурат

26-річна наречена колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу похвалилася розкішною фігурою у міні-сукні та довгими ногами. Схоже, турецький бізнесмен зовсім не проти такої відвертості його майбутньої дружини.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу розлучилися у 2019 році після 10 років шлюбу. Причиною розлучення стало те, що чоловік регулярно зраджував співачці. Лорак довго це терпіла, однак після того, як факт зради зафільмували і оприлюднили в Мережі, співачка більше не змогла терпіти публічної ганьби і подала на розлучення.

Як виглядає колишній чоловік Ані Лорак

Мурат, який став бізнесменом лише через гроші Ані Лорак, після розлучення довго не ходив в холостяках. Чоловік одразу після розставання зі співачкою почав з’являтися на публіці то з однією, то з іншою красунею, а через рік представив публіці свою нову обраницю. Коханою Мурата стала молодша на 19 років українська красуня на ім’я Лілія. 26-річна дівчина працює візажистом і має 7-річну доньку, яку народила поза шлюбом.

Вже через рік стосунків з Лілією екс-чоловік Лорак зробив молодій дівчині пропозицію руки та серця і почув заповітне “Так”.

Як виглядає наречена Мурата Налчаджиоглу

Поки що Лілія і Мурат офіційно не одружились, адже їхні плани порушились через війну в Україні. Однак закохані живуть разом і планують спільне майбутнє.

Варто відзначити, що після того, як Лілія стала наречено Мурата, за нею почало спостерігати багато фоловерів в соціальних мережах. Публіці цікаво, хто ж замінив Ані Лорак в житті турецького бізнесмена. Втім, дівчина не проти такої публічності. Вона активно веде соціальні мережі і регулярно публікує свіжі фото, відео та ділиться моментами з особистого життя.

Нещодавно дівчина оприлюднила нове фото в своєму Інстаграмі, яке викликало справжній фурор у Мережі. Лілія влаштувала достатню відверту фотосесію і знялася в короткій чорній сукні на стільці. Вона витягнула одну ногу, а другу, зігнувши, підняла вгору.

Підписники засипали Лілію компліментами в коментарях:

  • “Вау! Такі ноги-слабкість кожного чоловіка”;
  • “Ноги неймовірні”;
  • “Яка красуня”.