Щупленький дідок: фанати не впізнали схудлого і постарілого Валерія Леонтьєва поряд з американською дружиною

Відомий колись російький співак не зумів виграти у двобої з часом. У раніше привабливому та епатажному чоловікові більше не впізнають Валерія Леонтьєва

Комусь може здаватись, що сучасні технології зробили настільки великий крок у майбутнє, що тепер підкорити час може ледве не кожен. Втім, ця матерія для нас не підвладна, тому старість потрібно сприймати з честю та гордістю. Старіє кожен – навіть найпопулярніші й багаті кумири мільйонів.

Так сталось і з Валерієм Леонтьєвим, якого тепер не впізнають поруч з його дружиною Людмилою Ісакович, яка давно переїхала жити до Америки. На особистій сторінці Ігоря Крутого в соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри, на яких Валерій Леонтьєв приїхав навідати свого товариша разом з дружиною Людмилою Ісакович. Знаменита пара помітно постарішала, а в російському співакові можна ледве впізнати колись кумира мільйонів.

Що відомо про шлюб Валерія Леонтьєва?

Відомий російський музикант зустрів свою дружину, коли вони обидва були ще зовсім молодими. Майбутній артист тільки мріяв про велику сцену, а Людмила надихала його своїм незбагненним захопленням музичним мистецтвом. Хоча вперше майбутні закохані зустрілись на початку 70-х років минулого століття, по-справжньому захопили одне одним лише через два роки.

Людмила приїхала в аеропорт, а там блукав у пошуках свого рейсу молодий Валерій Леонтьєв. Ісакович одразу звернула на нього увагу, адже чоловік розгублено ходив із рожевою мискою. Тоді ніхто не підозрював, що зустрілись не просто знайомі, а майбутні закохані. Людмила Ісакович тоді керувала творчим об’єднанням “Ехо” й запросила виступати разом із ними Леонтьєва. Життя закрутилось, а офіційно закохані одружились лише через 26 років спільного життя.

Валерій Леонтьєв і Людмила Ісакович в далекому минулому, коли обидва були ще зовсім молодими та пристрасними
Валерій Леонтьєв і Людмила Ісакович в далекому минулому, коли обидва були ще зовсім молодими та пристрасними

На той момент Валерій Леонтьєв уже користувався популярністю, а от його дружина вирішила переїхати до США та залишити музику. В Америці жінка працює грумером – робить стрижки собакам.

Зараз подружжя не соромиться визнавати, що у їхніх стосунках давно немає пристрасті, а шлюб швидше схожий на міцну дружбу. Однак Леонтьєва, як і його дружину, це не бентежить. Незважаючи на численні чутки про розставання, вони досі одружені.

Схожі статті

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.