Тіна Кароль показала наймодніший пуховик цієї зими: фото стильного образу українки

Відома артистка Тіна Кароль показала українкам, як стильно одягатися цієї зими. Співачка продемонструвала стильний образ з трендовим пуховиком.

Українська співачка Тіна Кароль являється взірцем для мільйонів жінок по всій Україні і за її межами. Найбільші прихильники навіть наслідують звички і стиль артистки.

Варто відзначити, що з відчуттям стилю у співачки все добре. Тіна Кароль знає, як обрати одяг, який буде підкреслювати її достоїнства і приховувати недоліки. А від концертних суконь Кароль публіка просто у захваті. Співачка обирає розкішне вбрання, яке підкреслює її апетитні форми та тонку талію.

Тина Кароль удивляет очень женственными и нереально красивыми платьями
Тина Кароль дивує неймовірними сукнями

А от у звичайному житті поза сценою Тіна Кароль полюбляє комфорний і зручний одяг.

Нещодавно Тіна Кароль поділилася у своєму Телеграм-каналі серією фото і показала, що вона буде носити цієї зими. Співачка позувала в чорних легінсах, високих білих шкарпетках,масивних кросівках, бежевому светрі та з жовтою сумкою через плече. Її образ завершило довге пальто-пуховик чорного кольору.

Тіна Кароль показала наймодніший пуховик цієї зими
Тіна Кароль показала наймодніший пуховик цієї зими

Співачка отримала купу компліментів від прихильників в коментарях:

  • “Яка красуня”;
  • “Класний пуховик”;
  • “Така худенька”;
  • “Тіна просто неймовірно красива”.

Варто відзначити, що цього року дуже модний такий пальто-пуховик. Крім того, він дуже теплий і комфортний, тож має великий попит серед молоді.

Нагадаємо, зараз Тіна Кароль знаходиться у концертному турі в США. Співачка виступає із піснями з альбому “Красиво”, які вона переклала із російської мови на англійську. До слова, нещодавно Кароль зі сцени заявила, що більше не буде співати пісень російською мовою. Артистка підкреслила, що розуміє, що іі прихильники люблять її пісні на цій мові. Однак співачка вважає, що тепер вона не має права співати на мові країни-агресора.

Частину своїх старих пісень співачка вирішила перекласти на англійську мову, а ось нові роботи Тіни тепер будуть українською.

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.