Лілія Подкопаєва показала доньку, яку назвала на честь куми Ані Лорак

Українська спортсменка та олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва зворушливо привітала свою доньку з 16-річчям і показала, як зараз виглядає Кароліна.

Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва – щаслива дружина та багатодітна матір. Зараз жінка одружена з американським бізнесменом українського походження Ігорем Дубинським. Подружжя живуть на дві країни: США та Україна. Ігор і Лілія виховують трьох дітей: спільну доньку Евеліну, доньку від попередніх стосунків Лілії Кароліну і хлопчика Вадима, якого Лілія усиновила багато років назад.

11 листопада старшій доньці Лілії Подкопаєвої Кароліні виповнилось 16 років. Олімпійська чемпіонка в своєму Інстаграм-блозі написала теплі слова привітання доньці і опублікувала ряд фото, на яких видно, як виросла дівчинка.

16 років тому наш світ змінився, коли ти народилася. Я дуже тебе люблю й не можу уявити світ без тебе. З днем народження, серденько.

, – привітала доньку Лілія Подкопаєва.

Користувачі Мережі долучилися до привітань в коментарях:

  • “Яка доросла дівчинка вже. З Днем Народження принцесу! Нехай буде щасливою”;
  • “З Днем народження, нехай донечка зростає щасливою.”;
  • “З днем народження Каролінку. Нехай збуваються всі її мрії”.
  • “З днем народження нашу Каролінку, бажаємо здійснення мрій і міцного здоров’я”.

Варто відзначити, що 16-річна Кароліна дуже схожа на свою маму і навіть має схожу зачіску.

Лілія Подкопаєва показала доньку, яку назвала на честь куми Ані Лорак

Цікаво, що хрищеною мамою доньки Подкопаєвої Кароліни являється відома співачка Ані Лорак. Саме в її честь Лілія назвала доньку.

Лілія Подкопаєва і Ані Лорак багато років були гарними подругами. Однак після початку  повномасштабної війни в Україні олімпійська чемпіонка засудила свою куму за те, що та мовчить про злочинні дії російської армії на території України.

Лілія Подкопаєва в інтерв’ю радіо “Люкс Фм” зізналася, що була вражена мовчанням її кращої подруги, на честь якої вона назвала доньку, і це її розчарувало.

Я завжди намагалася виправдати, але в такий момент ніяких виправдань немає.

, – сказала Подкопаєва про Ані Лорак.