Як виглядала Наталія Сумська в молодості: в Мережі спливли архівні фото акторки – неймовірно вродлива

Наталія Сумська – відома українська акторка театру і кіно. Зараз жінці 66 років і багато її прихильників і не пам'ятають, як вона виглядала в молодості.

Наталія Сумська народилася в селі Катюжанка Київської області у сім’ї акторів. Батьки жінки все життя пропрацювали в  Національному театрі імені Івана Франка. Тож Наталія і її молодша сестра Ольга вже з дитинства знали, ким хочуть стати.

Варто відзначити, що Наталія не така медійна персона, як її молодша сестра Ольга Сумська. Однак це не робить її вклад в українську культуру меншим. На її рахунку десятки, якщо не сотні театральних робіт та ролей у фільмах та серіалах. Серед останніх – роль у серіалі “Слуга народу” та “Катерина”.

Наталія Сумська
Наталія Сумська – відома українська акторка

Наталія Сумська завжди вирізнялася неймовірною вродою. І якщо зараз найкрасивішою акторкою України вважають її сестру Ольгу Сумську, то раніше таке “звання” носила саме Наталія.

Нажаль, у Мережі небагато знімків Наталії Сумської років її молодості. Однак декілька фото збереглось і вони дійсно вражають. Акторка – неймовірної вроди жінка.

Як виглядала Наталія Сумська в молодості
Як виглядала Наталія Сумська в молодості
Як виглядала Наталія Сумська в молодості
Як виглядала Наталія Сумська в молодості

Варто зазначити, що Наталія, незважаючи на те, що вона являється відомою акторкою, веде досить закритий спосіб життя. Жінка не виставляє особисте на всезагальний огляд і навіть не веде соціальні мережі.

До слова, саме це і стало причиною сварок між Наталією та Ольгою Сумськими. В одному із інтерв’ю Наталія зізналась, що майже не спілкується зі своєю молодшою сестрою через різні погляди на життя. Жінку дратує, що Ольга Сумська показує у соціальних мережах практично кожен свій крок. Крім того Наталія зізналася, що причиною розбрату є і політична тема. До повномасштабного вторгнення росії на територію України Ольга Сумська знімалася у проектах, які транслювадися в росії. А от Наталія мала щодо цього свою принципову позицію. На цьому підгрунті у сестер Сумських були постійні конфлікти.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.