Пасує не всім, але всі його хочуть: Кароль, Могилевська та інші показали, як виглядають у мініатюрному боді

Українські зірки завжди експерементують зі своїм зовнішнім виглядом та вбранням. Пропонуємо переглянути ТОП вдалих і не дуже образів із мініатюрним боді

Серед представників шоубізнесу завжди вітаються незвичайні експерименти – не лише зі своєю зовнішністю, але й з гардеробом. Так, аби створити ідеальний концертний образ або ж так званий “лук” для фотосесії, знаменитості комбінують чимало цікавих елементів одягу. Пропонуємо переглянути ТОП-5 вдалих і не дуже образів з використанням мініатюрного боді.

Тіна Кароль

Фігура відомої української співачки захоплює погляди та уваги тисяч шанувальників
Фігура відомої української співачки захоплює погляди та уваги тисяч шанувальників

Відома українська співачка швидко повернула шикарні форми ледве не одразу після народження сина Веніаміна. Зараз артистка активно стежить за своїм харчуванням та займається спортом, аби на сцені завжди виглядати ідеально. Нещодавно Тіна Кароль з’явилась у кадрі в чорному мініатюрному боді й підкорила прихильників зовнішнім виглядом.

Наталя Могилевська

Українська співачка вдало підкреслила свої переваги чорним боді
Українська співачка вдало підкреслила свої переваги чорним боді

Останнім часом чимало шанувальників некоректно звертають увагу на те, що Наталя Могилевська ніби то набрала трішки зайвої ваги. Варто зазначити, що у кожної людини різний тип фігури, тож, якщо зовнішність не відповідає загальноприйнятим нормам, це не завжди означає, що людина “не така”. Чорним мініатюрним боді співачка вдало підкреслила свою фігуру – образ вийшов приголомшливим та красивим, без зайвої відвертості.

Оля Полякова

Українська Барбі похизувалась результатами схуднення в боді тілесного кольору
Українська Барбі похизувалась результатами схуднення в боді тілесного кольору

Відома українська співачка після свого вдалого схуднення показала кадри в мініатюрному боді бежевого кольору. Здавалося б, що артистка вже не може бути більш витонченою, втім вона довела зворотне опублікованими фотографіями. На кадрах Оля Полякова схожа на принцесу або ж українську Барбі – саме це підмітили пізніше шанувальники.

Ані Лорак

Співачка в чорному боді та з неординарною зачіскою на голові
Співачка в чорному боді та з неординарною зачіскою на голові

Скандально відома співачка одного разу з’явилась на сцені в ефектному чорному боді, яке підкреслило стегна зірки та її тонку талію. Втім, присутні на концерті відмітили, що артистка обрала доволі незвичайну зачіску, яка не дуже пасує обраному концертному вбранню.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.