Знайшов кохання зі спроби №3: третій шлюб Андрія Доманського після Лідії Таран виявився більш плідним

Андрій Доманський має дітей від трьох жінок. З першою і третьою ведучий розписувався офіційно. Найдовше – понад 10 років – триває нинішній шлюб з Мариною. Як цій жінці вдалося втримати такого непостійного чоловіка?

За свої 48 років Андрій Доманський встиг обзавестися чималою когортою нащадків. У нього чотири донечки і син. А ще телеведучий виховує хлопчика своєї третьої дружини. На жаль, стосунки з першими двома жінками, що подарували одеситу дітей, були нетривалими. А шлюб із білявкою Мариною триває вже більш ніж 10 років.

Юлія

Цей шлюб можна назвати студентським. Вони навчалися в одному виші, хоча зблизилися вже після його закінчення. Закохані побралися, коли мешкали в Одесі. У 26 років Андрій став батьком вперше і назвав первістка Василем на честь діда. 30-річчя Доманський зустрічав уже й з донечкою Ладою.

Лідія

Кар’єра чоловіка розвивалася. Він усе частіше їздив до Києва, а дружина з дітьми залишалася вдома. Тож шлюб не витримав відстані. Тим паче, що Андрій вже захопився колегою по каналу “1+1” Лідією Таран. Домашня Юля, що гарно готувала і дбала про затишок у домі, на тлі киянки видалася йому безбарвною.

Лідія Таран з донькою Василиною

2007-го ведуча новин народила донечку Василину. Та всупереч цьому, Доманський так і не одружився з її мамою. Мотивував це тим, що Ліда не бажала спілкуватися з його старшими дітьми, та й батьків із сестрою весь час ігнорувала. Коли він за 5 років спільного життя пішов, Таран була надзвичайно спантеличена, адже їй здавалося, що в їхніх стосунках усе гаразд.

Марина

Лідія більше не вийшла заміж, а непостійний Андрій вже за рік став на весільний рушник із Мариною. Причому спочатку в пари народилася донечка Кіра, а потім уже вони оформили стосунки офіційно. Подібному рішенню передував спільний відпочинок в Іспанії.

Андрій Доманський з доньками

Лише у третьому шлюбі Андрій врешті відчув рівновагу між думками і почуттями. Звісно, попервах виникали проблеми з пасинком. Сину Марини Артему було 5 років, коли в родині з’явився вітчим. Марина познайомилася з Юлею і нормально спілкується з нею і з її дітьми. А от з Лідою і її донькою Василиною вони ніколи не бачилися. За 5 років сім’я розширилася – на світ з’явилася ще одна донечка Віра.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.