Як схуднули Андрій Данилко, KAZKA, Alyona Alyona та інші зірки: були в тілі, а стали пушинками

Зірки, що мають надмірну вагу, не збираються з цим миритися і сідають на сувору дієту. Як їм вдається скидати десятки кілограмів? У кожного свій власний рецепт.

Андрій Данилко скинув 14 кг

За кілька десятиліть, проведених на сцені, полтавець перетворився зі стрункого молодика на доволі немалого чоловіка. Коли почалися проблеми зі здоров’ям, Андрій вирішив – настав час худнути. І взявся до справи. Результат на вагах вразив навіть самого артиста. Данилко скинув аж 14 кг.

Андрій Данилко в останньому інтерв'ю зізнався, що вже не сподівається зустріти свою долю та створити сім'ю
Андрій Данилко відмовився від алкоголю перед сном і скинув 14 кг

Раніше він довго не міг заснути і вживав алкоголь як снодійне. Та коли почалася війна, змінив режим дня. Автор Вєрки Сердючки щодня прокидається о 7:40. Цілий день проводить на ногах, займаючись роботою, волонтерством, спортом. Ввечері падає на ліжко без сил і засинає. Тож випивати вже не хочеться зовсім.

Alyona Alyona позбулася 20 кг

Співачка не зізнається, яку мала вагу насправді. А от скільки кілограмів вдалося скинути, розповідає з задоволенням. Реперка повважала, що тепер можна і в купальнику фотосет влаштувати. Щоправда, співачка настільки захопилася цією справою, що не збирається зупинятися на досягнутому.

Скинувши 20 кг, Альона Альона дозволила собі позувати в купальнику

Вже до Нового року Альона Альона обіцяла прихильникам втратити ще 15 кг. До подібних кроків зірка вдалася не заради модельної зовнішності. Просто зрозуміла, що так буде краще для здоров’я.

Олександра Заріцька втратила 35 кг

Та рекордсменкою у справі схуднення стала солістка гурту KAZKA. Саші вдалося знизити загальну вагу на вражаючи кількість кіло. Дівчина почала худнути під час участі в проєкті “Танці з зірками”.

Олександра Заріцька не дорахувалася 35 кг і змінилася до невпізнання

Доводилося багато репетирувати на паркеті, щоб вивчити потрібні рухи. Та й партнера було шкода, адже йому доводилося робити складні підтримки з нею. А потім співачка так втягнулася, що стала самостійно тренуватися і слідкувати за калорійністю їжі.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.