Тіна Кароль показала 14-річного сина, якого сплутали з її новим чоловіком: вимахав та змужнів в одну мить

Єдиний син Тіни Кароль Веніамін нещодавно відсвяткував свій 14-й день народження. Як зараз виглядає хлопець та чим він займається, дивіться далі в матеріалі.

Відома українська співачка Тіна Кароль стала мамою у 2008 році. Артистка народила сина від свого продюсера і законного чоловіка Євгена Огіра. Коли хлопчику було 5 років, його батько помер від важкої онкологічної хвороби. Так, Тіна Кароль стала не лише вдовою, а і мамою-одиначкою. Втім, співачка виховує свого сина саме так, як цього захотів її чоловік. Ні для кого не секрет, що Веніамін з 7 років не живе зі своєю мамою в Україні. Хлопець з першого класу навчається в престижній лондонській школі. Кароль в інтерв’ю зізнавалась, що відправити сина в такому малому віці навчатись за кордон їй було дуже складно, але саме так хотів батько хлопчика.

Тина Кароль с мужем Евгением Огиром и сыном Веней
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном та маленьким сином

Незважаючи на те, що Кароль не живе разом зі своїм сином, вони мають дуже теплі стосунки. Звісно, всі канікули і свята Веніамін проводить разом з мамою, в тому числі і свій день народження.

18 листопада єдиному сину Тіни Кароль Веніаміну виповнилося 14 років. В цей день співачка приїхала до хлопця в Лондон, щоб привітати і провести час разом.

В своєму Телеграм-каналі Тіна опублікувала серію знімків із святкування дня народження сина.

На знімках Тіна позує з сином на фоні святкових кульок. Також кадри були зроблені у кафе, де мама і син провели свято.

Тіна Кароль показала 14-річного сина, якого сплутали з її новим чоловіком
Тіна Кароль показала 14-річного сина, якого сплутали з її новим чоловіком

Брат і сестра

, – підписала фото Тіна Кароль.

Дійсно, на фото з сином Тіна виглядає, як його старша сестра. 14-річний Веніамін помітно підріс і став вищий за маму. Варто відзначити, що хлопець неймовірно схожий на свого батька.

До слова, 14-річний Веніамін дуже добре навчається в школі і являється відмінником. Окрім науки хлопець займається грою на барабанах на піаніно, танцює гопак, вивчає мови та займається фехтуванням. Школа, в якій навчається хлопець, займається різноплановим розвитком всіх учнів і крім звичайного навчання там є багато гуртків.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.