Вірі Брежнєвій у Берліні довелося поспілкуватися з медиками: “Як добре опинитися в надійних руках!”

Прикро, коли в людини раптово виникають проблеми зі здоров'ям. Та ще гірше, коли це трапляється на виїзді. Ось і Віру Брежнєву несподівано прихопило аж у Німеччині, тож довелося терміново шукати вихід зі скрутного становища.

Викладаючи у своєму Інстаграмі світлину з лікарні, дружина Костянтина Меладзе не стала вдаватися в подробиці, що із нею трапилося. Лише написала, що перебуває під надійним наглядом:

“Як інакше сприймається місто, в якому у тебе є друзі. І як добре в потрібний момент опинитися в надійних руках, теж завдяки друзям”.

Усе наштовхує на думку, що Віра Брежнєва втрапила до стоматологічного кабінету

Та допитливі підписними зробили власні висновки, уважно розглянувши світлину. Напевно, у Брежнєвої заболів зуб. Адже чітко видно стоматологічне крісло і набір специфічних зубних інструментів. Тож побажали білявці якнайшвидшого одужання.

Відпочинок чи хвороба?

Цю світлину Віра виклала в акаунті кілька тижнів тому. Видно, що вона перебуває не вдома, на обличчі жодної краплі косметичних засобів, а волосся незачесане. Та і вбрана зірка в халатик, накинутий поверх купальника. Оскільки вигляд у співачки доволі хворобливий, шанувальники вирішили, що вона перебуває в лікувальному закладі.

Незвично бачити Віру Брежнєву без мейкапу і зачесаного волосся

Та й підпис до фото свідчив про негатив:

“Відновлююсь, наповнююсь, насолоджуюсь…”

Насправді це 5-зірковий готель на Мальдівах, де дівчина, виснажена волонтерською діяльністю, вирішила відновити сили. Адже відразу після 24 лютого Віру бачили у Польщі, де вона активно допомагала українським біженцям. А ще разом із TAYANNA записала патріотичну композицію “Вишиванка”.

Ще одним приводом для релаксу можуть слугувати непорозуміння в особистому житті. Подейкують, що між Брежнєвою і Меладзе пробігла чорна кішка, і дійшло ледь не до розлучення. Офіціальної інформації про розпад зіркового подружжя не надходило. Та і композитор днями виклав у мережу світлину з благовірною. Щоправда, сама блондинка на неї ніяк не відреагувала.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.