Опубліковано рідкісний знімок Пугачової та Орбакайте: 30 років тому Примадонна виглядала старшою, ніж зараз

Здається, що з роками Алла Пугачова стає тільки молодшою. Нещодавно в мережі з'явилась фотографія 30-річної давнини, на якій Примадонна позує зі своєю старшою донькою

За життям Алли Пугачової стежать мільйони прихильників. Свою славу знаменитість здобула ще дуже давно, втім не розгубила її з роками. Цього року Примадонна відсвяткувала 73 роки, втім виглядає вона дуже молодо. Іноді навіть може здаватись, що з роками артистка тільки молодшає, а не навпаки.

Підтвердження цьому нещодавно опублікована фотографія, на якій знаменитість позує зі своєю старшою донькою. Цей кадр було зроблено приблизно тридцять років тому, проте на фото Алла Борисівна виглядає значно старше, ніж виглядала роками пізніше.

Алла Пугачова та Христина Орбакайте на архівній фотографії 30-річної давнини
Алла Пугачова та Христина Орбакайте на архівній фотографії 30-річної давнини

Нагадаємо, що 27 листопада росіяни святкують День матері, тому Христина Орбакайте вирішила привітати Аллу Борисівну зі святом і також опублікувати одну з архівних фотографій. На цьому кадрі вона вже доросла, а її зіркова мати встигла змінити зачіску та стиль. На опублікованому кадрі співачки виступають на сцені.

Христина Орбакайте привітала Аллу Пугачову зі святом та показала їхнє старе фото
Христина Орбакайте привітала Аллу Пугачову зі святом та показала їхнє старе фото

Як Пугачовій вдається виглядати молодо?

Заперечувати той факт, що відома російська співачка користувалась послугами пластичного хірурга, важко. Кожна поява Примадонни на публіці викликає шквал обговорень, а останнім часом шанувальники й зовсім почали помічати, що Алла Борисівна виглядає молодшою за свого чоловіка Максима Галкіна. Окрім високого рівня життя, співачка виглядає так ефектно завдяки пластичним операціям.

Усі здогадки шанувальників підтверджує експерт. Пластичний хірург Павло Піманчев зізнається, що після аналізу зовнішності російської естрадної співачки можна зі впевненістю сказати, що вона зробила декілька пластичних операцій.

Сьогодні Алла Пугачова виглядає набагато молодшою, ніж 10-15 років тому
Сьогодні Алла Пугачова виглядає набагато молодшою, ніж 10-15 років тому

Так, експерт розповів, що Примадонна робила кругову підтяжку всього обличчя, блефаропластику, підтяжка повіка, що нависає, а також ринопластику – зміну форми носа. Крім того, Алла Пугачова збільшувала губи та робила так звані уколи краси. Пластичний хірург зазначив, що у старшому віці губи починають зменшуватись, а в артистки вони виглядають на рівні 25-річної дівчини.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?