Як виглядає теща Віктора Павліка – мама Катерини Репяхової, яку вона забрала з собою в Київ: українська краса

Відомий український співак Віктор Павлік має чудові відносини зі своєю тещею, яку Катерина Репяхова забрала з собою в Київ, коли у пари народився син.

Катерина Репяхова стала четвертою дружиною відомого українського співака Віктора Павліка. Вони зустрілися в одному готелі після концерту артиста і з тих пір між ними закрутився роман. Через деякий час Катя стала концертною директоркою коханого чоловіка, потім він розлучився з третьою дружиною Лорою Созаєвою і у 2020 році офіційно одружився на Репяховій.

Публіка дуже критикувала відносини пари через те, як вони почалися – з так би мовити порочних стосунків поза шлюбом. Також обговоренням піддається постійно різниця у віці подружжя – Катерина молодша ніж Віктор на 28 років. Не зважаючи на постійну критику, закохані щасливо живуть разом і виховують сина Михайла, який народився через рік після офіційного весілля в 2021 році.

Катя Репяхова заявила, що їй соромно обійняти та поцілувати 59-річного Віктора Павліка
Як виглядає теща Віктора Павліка – мама Катерини Репяхової

Під час вагітності Репяхова перевезла свою маму з Дніпра в Київ і зняла їй квартиру в сусідньому домі. Жінка дуже допомагає доньці з онуком та багато часу проводить з ними. Катерина бере маму також у подорожі, а Віктор Павлік чудово спілкується з тещею і така компанія йому тільки в радість, так можна подумати з публікацій Каті в Instagram.

Як виглядає теща Віктора Павліка – мама Катерини Репяхової
Як виглядає теща Віктора Павліка – мама Катерини Репяхової

Тещі Віктора Павліка 61 рік, вона старша ніж зять на 5 років. Крім Катерини у жінки є ще двоє старших дітей – син, який живе в Дніпрі, і дочка, яка переїхала в Ізраїль. Вони з Катею та Михасиком часто там гостюють.

Як виглядає теща Віктора Павліка – мама Катерини Репяхової
Як виглядає теща Віктора Павліка – мама Катерини Репяхової

З рідними зі сторони свого зятя мама Репяхова також знайома – зі свахою вони бачилися особисто.

Про те, як колишня і нинішня дружина з’ясовували публічно стосунки, дивіться наше відео:

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.