Як виглядає дорослий син В’ячеслава Узелкова від першого шлюбу: Марина Боржемська показала повну копію екса

Колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська показала дорослого сина від шлюбу з ним. Хлопець дуже змужнів в став справжнім чоловіком.

Марина Боржемська і В’ячеслав Узелков багато років були парою, за якою з екранів телевізорів слідкували тисячі фанатів та на яку рівнялися, бо вони здавалися ідеальними і гармонійними. Ця картинка виявилася не відповідною дійсності, коли подружжя гучно розлучилося і навколо цього розлучення виникло багато скандалів.

Тренерка шоу “Зважені та щасливі” Марина Боржемська прямо не казала, що саме натерпілася в шлюбі, але зараз розвиває тему в своєму Інстаграм-блозі, як жінкам вийти з аб’юзивних стосунків, ділячись власним досвідом. Вона відмітила, що це було боляче і важко, змінилося все її життя, весь тягар на забезпечення і виховання дітей ліг на неї одну, але зараз вона нарешті щаслива і більше не хоче повертатися в минуле.

Марина Боржемська показала, яким виріс її єдиний син від Узелкова

Боксер В’ячеслав Узелков то намагався повернути Марину, то звинувачував її у брехні, але зараз їх вже не пов’язує нічого крім спільних дітей, яких у шлюбі народилося двоє – син і дочка.

Марина часто публікує в Мережі фото зі спадкоємцями і нещодавно фанати побачили, як різко виріс їх син Роберт. Він вже зростом вищий ніж мама і став справжнім чоловіком, який може захистити її від кривдників.

Під час повномасштабної війни Роберт став справжньою опорою для зіркової мами, як вона розповідала сама. Він її заспокоює і тримає себе в руках, а також допомагає не боятися молодшій сестричці Олівії, яка найважче з їх родини переносить події в Україні після 24 лютого 2022 року.

Боржемська розповідала, чому прийняла рішення не виїжджати за кордон з дітьми в більш безпечне місце. Марина такі рішення обговорює саме з дітьми і колективно вони вирішили залишатися вдома у Вінниці. Також там живе Узелков неподалік від них, але з Робертом і Олівією бачиться рідко. За словами Боржемської, вона б хотіла частішої присутності екс-чоловіка в житті дітей, але змусити його до спілкування з ними не може, а сам він не виявляє сильного бажання.

Марина Боржемська показала, яким виріс її єдиний син від Узелкова

Фанати розділилися на два табори – частина вірить Марині, частина В’ячеславу, який запевняє, що це колишня заважає йому бути батьком для своїх дітей.