Чому Олег Винник ніколи про неї не говорить: як виглядає жінка, яку співак повів під вінець

Відомий український співак Олег Винник є одним з найбільш таємничих в шоу-бізнесі з точки зору подробиць сімейного життя. Чому він ніколи не говорить про дружину?

Олег Винник став популярним в Україні, коли вирішив побудувати кар’єру тут після досвіду в Німеччині. Будучи вже відомою зіркою мюзиклів там, він ризикнув і спробував пробитися на вітчизняну сцену. Це йому вдалося і Олега зайняв всі хіт-паради, його головний хіт “Вовчиця” зробив його повелителем вовчиць, так Винника називають фанати і колеги.

Весь цей шлях з ним пройшла поруч дружина і бек-вокалістка Таюне. Чомусь багато років пара вирішує приховувати правду про свої сімейні відносини, але в Мережі впевнені, що вони в шлюбі і кохають один одного. Підтвердження того, що Винник і Таюне давно знайомі знайшлися в училищі культури, де Олег вчився. В його групі була дівчина Таїсія Сватко, на яку він звернув увагу зразу. Це саме і була Таюне.

Куди зникла дружина Олега Винника Таюне
Як виглядає жінка, на якій одружився Олег Винник

Тільки раз в офіційних джерелах Винник згадував про дружину, це було коли він будував кар’єру в Німеччині і давав там інтерв’ю. Тоді він обмовився, що перевіз жінку з сином ближче до себе.

Відкрита в Інтернеті інформація говорить про те, що сина Винника і Таюне звати Юліан, він займається спортом і не пішов шляхом батьків. Все життя хлопець ріс і жив в Європі, туди під час війни вибрався і його знаменитий батько. Адвокат співака наголосила, що це через проблеми зі здоров’ям. Ймовірно і дружина там також з ним, тому що вона так само пропала з простору.

Олег Винник і Таюне ретельно приховують свої стосунки, втім знамениту пару вже давно викрили
Як виглядає жінка, на якій одружився Олег Винник

Свою позицію щодо не розголошення особистого життя Олег Винник пояснював тим, що не хоче піаритися на “брудній білизні”, якої і так достатньо в шоу-бізнесі. Щастя любить тишу, як він впевнений. Але нашим кореспондентам вдалося розкопати цікаві факти про весілля Винника і Таюне. Дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.