Рідні Жанни Фріске поділились рідкісним вагітним фото співачки: з величезним животом і щасливим живим поглядом

Відома російська співачка занадто рано пішла з життя та не встигла сповна відчути всі радощі материнства. Рідні Жанни Фріске показали, як виглядала знаменитість, коли була вагітна

Жанна Фріске – відома російська співачка, яка здобула свою популярність завдяки позитивним та веселим пісням. За трагічною долею артистки спостерігало багато людей. Всі шанувальники до останнього сподівались, що знаменитість зможе впоратись з онкологією, втім у червні 2015 року зірка померла.

Артистка перебувала в шлюбі з відомим російським шоуменом Дмитром Шепелєвим, від якого Фріске народила сина Платона. Нещодавно в мережі з’явились рідкісні фотографії співачки, коли та була вагітна та щаслива. Вже пройшло 7 років з дня смерті Жанни Фріске, втім у серцях шанувальників та рідних вона житиме вічно.

Жанна Фріске пішла з життя 7 років тому
Жанна Фріске пішла з життя 7 років тому

Вагітна Жанна Фріске

На особистій сторінці сестри Жанни Фріске в соціальній мережі Інстаграм з’явився кадр вагітної російської співачки. Так, на фотографії, яку Наталя Фріске опублікувала в Інстаграм-Історіях, видно, якою щасливою була артистка. Її щасливі очі ідеально підкреслювала густа шевелюра, а величезний вагітний живіт здавався ще більшим у рожевому боді, яке артистка одягнула для фотографії.

І звісно ж моя улюблена сістер… Ти була б найкращою мамою для нашого маленького принца. Як шкода, що ти не встигла насолодитись цими моментами…

– з прикрістю підписала опублікований кадр сестра Жанни Фріске.

Сестра Жанни Фріске показала фотографію вагітної російської співачки
Сестра Жанни Фріске показала фотографію вагітної російської співачки

Нагадаємо, що російська співачка дізналась про свій страшний діагноз через декілька місяців після народження сина Платона. Тоді артистку почали турбувати постійні головні болі, вона поскаржилась на це рідним і вони записали Жанну Фріске на прийом до лікаря. 2013 року при обстеженні у співачки знайшли неоперабельну пухлину мозку.

Відома співачка та колишня солістка гурту “Блестящие” декілька років боролась зі страшним діагнозом, проте не змогла перемогти хворобу. Весь цей час онкологія відбирала в артистки останні сили, тому вона навіть не могла нормально спілкуватись зі своїм маленьким сином. Останні тижні свого життя вона перебувала в комі, а в червні 2015 року рідні попрощались з рідною.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.