Блондинка чи брюнетка? Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська змінила імідж та показала фото до і після

Відома українська телеведуча Стася Ровінська, яка є найстаршою з дітей скандальної Сніжани Єгорової, показала фото до і після зміни свого іміджу.

Стася Ровінська стала відомою широкій аудиторії, коли приєдналася до команди денного інфотейнмент-шоу “Твій день” на телеканалі 1+1. До цього вона вела програму “Open space” на MTV Україна, працювала на каналі “Прямий”, знімалася в кіно і серіалах, отримавши освіту в університеті театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого.

Бурхливо обговорювалися в Мережі відносини Стасі Ровінської з її скандальною матір’ю Сніжаною Єгоровою, яка виявила зрадницьку позицію після повномасштабного російського вторгнення на територію України. Стася на очах у багатотисячної аудиторії заявила, що більше не хоче мати нічого спільного з матір’ю, яку не хвилювало навіть те, що троє її маленьких онуків чують сирени і знаходяться в бомбосховищі замість сну в теплому ліжку.

Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська змінила імідж та показала фото до і після
Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська змінила імідж та показала фото до і після

Заради безпеки своїх дітей від чоловіка-однокласника Ярослава Ровінського, синів Евана, Енея і дочки Емми, телеведуча виїхала за кордон. Зараз вони сім’єю живуть одному з найкінематографічніших міст світу – Нью-Йорку. Там Стася продовжує розвивати кар’єру і вже отримала головну роль в американській короткометражці Slava My Freedom.

В своєму Інстаграм-блозі Стася Ровінська показує прихильникам, як складається її життя після переїзду. На цей раз вона піддалася ностальгії та показала, які різні зачіски у неї були. Зірка носила коротке і довге волосся, фарбувалася в різні кольори:

У мене з волоссям якісь особливі стосунки

, – написала Стася.

Телеведуча Стася Ровінська показала, як виглядає з різним кольором волосся
Телеведуча Стася Ровінська показала, як виглядає з різним кольором волосся

Потім Ровінська показала своє найбільш кардинальне перевтілення – з блондинки в брюнетку.

Трошки крайнощів. Якось уживається у мені біле і чорне. Мені до речі усі варіанти подобались, але комфортніше за усе блонд, до нього завжди повертаюсь

, – підписала знімок телеведуча.

Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська змінила імідж та показала фото до і після
Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська змінила імідж та показала фото до і після

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.