Ексфаворитку Топольського Аліну Єршову з “Холостяка-12” зацькували за останнє фото: “Без сліз не глянеш”

Учасниця нового сезону реаліті-шоу "Холостяк" опублікувала фотографію, на якій фігура зірки вражає хворобливою худорлявістю. Прихильники залишили невтішні коментарі

Аліна Єршова стала учасницею нового сезону відомого українського реаліті-шоу “Холостяк”. Дівчина здобула популярність після прем’єри перших випусків дванадцятого сезону. Після цього Єршова почала активно вести свій блог, на якому постійно ділиться останніми подіями зі свого життя. Так, новоспечена зірка показала свою фігуру, яка, як здалось багатьом прихильникам, виглядає хворобливою.

Нові фотографії Аліни Єршової, які вона опублікувала в особистому Інстаграм блозі 
Нові фотографії Аліни Єршової, які вона опублікувала в особистому Інстаграм блозі

Ексфаворитка Алекса Топольського показала ребра

На особистій сторінці Аліни Єршової в Інстаграмі з’явились нові фотографії, на яких знаменитість позувала в купальнику на берегу моря в місті Дубаї. Дівчина показала свою ідеальну фігуру, втім на деяких кадрах в Аліни було видно ребра – в цьому винні ракурс та поза, яку Єршова обрала для фотографії.

Ексфаворитка Алекса Топольського з “Холостяка-12” показала свою ідеальну фігуру на нових фотографіях

У коментарях до нового опублікованого допису підписники Аліни Єршової звернули увагу на фігуру дівчини. Мережа сколихнула обговореннями – шанувальники зазначили, що Аліна виглядає хворобливо схудлою, хоча на фотографіях Єршова усміхнена та щаслива, а виглядає дівчина дуже добре. Причиною для таких обговорень стала невинна поза, яка звернула публічну увагу на її ребра.

  • Декілька коментарів під останнім дописом Аліни Єршової:
  • “Яка ти худа… Скільки ти важиш?? Що їси?”;
  • “Без сліз не поглянеш. Нездорова худоба… Треба відгодовувати, і терміново!”;
  • “Той хто пише “тобі б трішки поправитись” а вам би мізків побільше! Вона така, яка є. І чому має набирати вагу, бо ви так сказали?”;
  • “Я не розумію, навіщо писати людині про кістки… ну худенька вона, то що зробити? Або, наприклад, повній людині писати “Ти товста”… Це таке неінтелігентне спілкування, я б так сказала! Аліна, ви гарна дівчина, щасти Вам!”;
Аліна Єршова показала свою ідеальну фігуру, яку підписники примудрились зацькувати
Аліна Єршова показала свою ідеальну фігуру, яку підписники примудрились зацькувати

Нагадаємо, що учасниця нового сезону реаліті-шоу “Холостяк” працює фінансовим аналітиком, а народилась та виросла дівчина в місті Мирноград. Нині дівчина мешкає та продовжує будувати свою кар’єру в українській столиці.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.